Ravintola Viides näyttämö

Ravintola

Aukioloajat

Ma-ti 11-15 (näytösiltoina 19 asti, keittiö 18.30 asti)
Ke-pe 11-23 (keittiö 21 asti)
La 12-23 (keittiö 21 asti)

Lounas arkisin klo 11-14

Osoite

Aleksis Kiven aukio
Itäinen Rantakatu 14, Turku

 

Lisätiedot 

Puh. 040 574 4169

myynti@viidesnayttamo.fi 
info@viidesnayttamo.fi

viidesnayttamö.fi 

 

Seuraa somessa

@viidesnayttamo #pääroolissaruoka

Pääroolissa ruoka

Turun Kaupunginteatterin Viides näyttämö tarjoilee ruokaa aina kotimaisista klassikoista kansainvälisiin uutuuksiin. Tarjolla on arkilounas ja bistrolista sekä Päänäyttämön esityspäivinä teatteri-illallinen. Tervetuloa nauttimaan baarin ja ravintolan antimista! 

Repertuaarikeittiön perustana on tuoreus ja sesongin mukana eläminen. Koska Viidennen näyttämön vaihtuvassa ruokalistassa ei sitouduta vain yhden tyylilajin keittiöön, löytyy vakiokävijällekin aina uusia yllätyksiä. 

"Lapissa työskennellessä ja kalastaessa opin arvostamaan luontoa, ja kotimaan parhaat antimet ovat isossa roolissa Viidennellä näyttämöllä. Niitä yhdistellään kiinnostavasti maailman makuihin."
- keittiöpäällikkö Ville Rantanen

Lounas

Arkipäivisin klo 11-14 tarjolla on vaihtuva buffetlounas.

Tutustu lounaslistaan >>

Teatteri-illalliset

Teatteri-ilta saa arvoisensa aloituksen ravintola Viidennellä näyttämöllä. Tarjoilemme aina ennen Päänäyttämön näytöksiä kolmen ruokalajin teatteri-illallisen klo 17.00 alkaen. Teatterimenu keskittyy kauden parhaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin ripauksella kansainvälisiä makuja. Valittavissa on aina myös vegaaninen menu. Huolehdimme, että seurueesi ehtii ajoissa näytökseen eikä teidän tarvitse stressata siirtymisestä.

Teatteri-illallisen voit varata ja maksaa lippujen oston yhteydessä tai myöhemminkin suoraan verkkokaupastamme. Tee varauksesi tiistain-torstain esityksiin viimeistään maanantaina klo 16. Loppuviikon varaukset viimeistään torstaina klo 19.

Teatterimenu syksyllä 2021

Menu on tarjolla Päänäyttämön näytöspäivinä klo 17. Teatterilippujen yhteydessä ennakkovarauksella 39 €, paikan päältä tilattuna 48 / 42 €.

Teatterimenu 39 € / 48 €

Marinoitua silakkaa, omenaa ja dashia
Lammasta kahdella tapaa eli yrttikuorrutettua lampaan ulkofileetä ja lammasrilletteä lisukkeinaan savustettua palsternakkaa, punajuurta ja grillattua sipulia ja olutkastiketta
Puolukkaa, maitojäätelöä ja viinietikkaa

Vegaanimenu 39 € / 42 €

Suolattua raitajuurta, pikkelöityjä sieniä, lipstikkaa sekä savustettua kastanjaa
Yrttikuorrutettua punajuurta, savustettua palsternakkaa, perunaconfit ja herkkutattilientä
Kurpitsaa, kanelia ja viinietikkaa

Baari ja bistrolista

Valitsetko herkkusi mielummin bistrolistalta? Pöytävarauksen voit tehdä paria päivää ennen ravintolan verkkosivuilta tai soittamalla ravintolaan: 040 574 4169.

Tutustu bistrolistaan >>

Yli 20 hengen seurueet voivat olla suoraan yhteydessä ravintolaan ja räätälöimme teille unohtumattoman illan ihanan ruuan kera. Yhteydenotot: sanna.kiviranta@tkteatteri.fi.

Lisätietoa ryhmävarauksista ja lipuista.

Kuvia ravintolasta

Kuvat Arto Arvilahti / Kuvakas

Viidennelle näyttämölle tervetulleeksi toivottavat palvelupäällikkö Sanna Kiviranta, keittiöpäällikkö Ville Rantanen ja hovimestari Hannu Mäkinen.