Tekijät ja katsojat pääsevät onneksi kohtaamaan jo teatterillakin, mutta mielenkiintoiset digisisällöt pysyvät myös mukana ohjelmistossamme. Lue lisää.

Turun Kaupunginteatterin Diginäyttämöllä pääset sukeltamaan teatterin pariin helposti juuri sieltä, missä itse olet. Ohjelmisto on maksutonta ja siitä nauttimiseen tarvitset vain laitteen ja nettiyhteyden. Sisällöistä jää usein myös tallenteet, joten voit katsoa niitä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Digisisältöinä tullaan näkemään mm. Teosavauksia, Baaritiskillä-haastatteluita sekä Somenäyttämön lähetyksiä. Ohjelmisto koostuu keskusteluista, haastatteluista, musiikista, pienoisnäytelmistä ja kaikesta siltä väliltä.

Kaikki sisällöt nähdään Turun Kaupunginteatterin Facebook-sivulla. Lähetykset käynnistyvät aina vähän ennen aloitusaikaa. Jos lähetys ei käynnisty, voit päivittää selainsivusi. Kommentointi ja kysyminen onnistuu lähetyksien aikana keskusteluosiossa.

Somenäyttämö

Somenäyttämön syksyn kolme lähetystä keskittyvät hyvyyden ja pahuuden teemoihin. Kuulemme musisointia Jussi Vahvaselän johdolla, pääsemme sukeltamaan pahojen naisten maailmoihin Veera Alaverrosen ohjaamassa runoillassa sekä näemme Satu Rasilan ohjaaman episodin näytelmästä Kohtalona murha.

Baaritiskillä

Viime keväänä debytoinut konsepti Baaritiskillä saa jatkoa, kun baarijakkaralle Mikko Koukin seuraksi istahtavat Helmi-Leena Nummela ja Martti Suosalo. Mielenkiintoiset keskustelut elämästä, arjesta ja unelmista saavat siis arvoisensa jatkon. Baaritiskillä -haastattelut nähdään iltanäytösten jälkeen, joten luvassa on myöhäisillan lähetys.

Teosavaukset

Vanhat tutut Teosavaukset jatkuvat hybriditoteutuksina. Teosavauksiin voi osallistua joko paikan päällä teatterilla tai suorassa verkkolähetyksessä Facebookin puolella.

Syksyn diginäyttämön ohjelmisto

To 7.10. Baaritiskillä Helmi-Leena Nummela

Pe 8.10. klo 18.00 Somenäyttämö – luvassa musiikkia ja tekstejä hyvyydestä ja pahuudesta

Pe 22.10. klo 17.00 Teosavaus: Tämä on ryöstö

Pe 29.10. klo 18.00 Somenäyttämö – tiedotetaan myöhemmin  

Ke 10.11. klo 16.30 Teosavaus: Kysy siskoilta

Pe 12.11. klo 18.00 Somenäyttämö – luvassa episodi näytelmästä Kohtalon murha

To 9.12. klo 17.00 Teosavaus: Huomenna hän tulee

Pe 10.12. Baaritiskillä Martti Suosalo     

 

Osa ajoista tarkentuu vielä ja muutokset ovat mahdollisia.