Tämä on ryöstö -farssin ensimmäiset yleisöt ovat ehtineet antaa palautetta näkemästään. Lue mitä yleisö sanoo!

Brittifarssi on kuin luotu tuomaan iloa elämään pitkän korona-ajan perään - pikkujouluajasta puhumattakaan! Yleisön palautteissa korostuu hyvä mieli, jonka Tämä on ryöstö -esitys on jättänyt:

Kiitos eilisestä ❤️ Oli kyllä timanttista menoa ja meininkiä - en muista koska olisin nauranut noin. Teinitkin tykkäs kovin.

Ajankohtaan nähden hyvän mielen kohellus. 

Ryöstö nauratti kovin, vaikken Possea/Putousta telkusta jaksakaan katsoa. Meno oli tässä henkeäsalpaavaa! Kiitos koko työryhmälle!

Lämmin kiitos eilisestä! Oli turvallinen olo olla ja yleisön ohjeistus toteutettu huolella eli pystyi onnistuneesti irrottautumaan arjesta ja keskittyä vain nauttimaan ja nauramaan. Audio-visuaalinen toteutus ilahdutti myös kovasti --. Hyvä startti teatterisyksyyn

Tosi hauska, sopii hyvin piristykseksi.

Hulvaton komedia Turun kaupunginteatterissa. Brittifarssi, Tämä on ryöstö, sai mut nauramaan, niin että piti välillä kuivata silmät. 

Tää oli hauska veto. Tosikot älkää vaivautuko……

Tämä on ryöstö: esitys parani edetessään. Jopa väliajan jälkeinen osuus piti kiinteästi otteensa. Näyttelijät osaavat ammattinsa. Tässä porukassa ei ollut yhtään heikkoa lenkkiä, mutta erityisesti Markus Ilkka Uolevi loisti lavalla akrobatiallaan taistelevina sulhaskandidaattiehdokkaina. 

Näytelmän musiikkiosuudet upeita, erityiskiitos upealle laulusolistille - nappivalinta! Tämän esityksen saatan katsoa toisenkin kerran, vaikka usein komediat on kerralla nähty. Näytelmän suomennos ja toteutus kaikkineen timanttinen. Lämmin kiitos koko työryhmälle! Kohta taas tavataan.

Lue lisää esityksestä ja osta liput.

Kuva Otto-Ville Väätäinen