Tiesitkö, että erilaiset työhyvinvoinnin maksutavat, kuten Tyky, Smartum, ePassi ja Edenred, käyvät myös teatterilippuihin? Lue lisää.

Teatteritalon lippukassa Lippiksellä maksutavaksi käyvät myös useat tyhy-maksutavat. Niillä voit maksaa liput kaikkiin Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin. Tyhy-maksuvälineillä voi ostaa liput myös suurimpaan osaan vierailuesityksistä, asian voi tarkistaa esityksen oman ohjelmistosivun infolaatikosta.

Nämä virikemaksutavat käyvät meillä

Kaupungin Tyky-ranneke
Arvosetelit: Tyky+, Smartum, Edenred
Sovellukset: ePassi, SmartumPay, Edenred Pay
Kortit: Edenred, Ticket Mind & Body, Ticket Duo

Meillä eivät valitettavasti käy

Sovellukset: Eazybreak, MobilePay

Lisätietoa maksutavoista

Mikäli haluat lunastaa liput toisen henkilön tyhy-maksuvälineillä, niin edellytämme, että mukana on maksuvälineen haltijan antama valtakirja. Tyhy-edulla voi ostaa myös henkilökohtaisen teatterikortin, jonka voi käyttää myöhemmin teatterilippuihin. Kulttuurisetelit ja epassi käyvät maksuvälineenä paitsi teatteritalon Lippiksellä, myös useissa Lippupisteen palvelupisteissä. 

Ryhmiltä ja yrityksiltä liput voidaan myös laskuttaa. Tällöin perittävä laskutuslisä on eräpäivästä riippuen 10 tai 30 euroa.

Mikäli sinulla on kysyttävää maksuvaihtoehdoista, kannattaa olla yhteydessä teatterin myyntipalveluun numerossa 02 262 0030 tai osoitteeseessa kaupunginteatteri.myynti@tkteatteri.fi