Turun Sanomat tuo jälleen ajankohtaisia kirjailijoita ja keskustelua kirjoista teatterin yleisölämpiöön.

TS Kirja -klubit palaavat jälleen Turun Kaupunginteatterin lämpiöön! Syyskuussa teemana on true crime. Miksi pahuus kiinnostaa ja miksi oikeat rikokset ovat nyt niin suosittuja? Vieraana ovat kirjailijat Taina Kuuskorpi ja Jussi Marttila sekä Turun Kaupunginteatterin dramaturgi Satu Rasila. Kuuskorven teos Pahat mielessä käsittelee pahuutta ja väkivaltaa. Marttilan true crime -dekkari Veden varaan ottaa suurennuslasin alle aikamme urbaanilegendan Aurajoen hukuttajasta. Rasila taas kirjoitti aikanaan näytelmän, joka perustui todellisiin rikoksiin. Miten taide voi käsitellä todellisuutta ja mitä tapahtuu kun rikosten fakta ja fiktio sekoittuvat toisiinsa?

Seuraava TS Kirja -klubi Turun Kaupunginteatterissa 23.9. klo 17. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen ja paikkoja on rajoitusti. Ilmoittaudu täyttämällä TS Kirja -klubin syyskuun lomake.

Saavuthan tapahtumaan vain terveenä. Teatterin sisääntuloaulan WC-tiloista löytyy käsienpesupisteet ja lämpiöstä käsidesiä. Säilytäthän riittävät turvavälit koko tapahtuman ajan. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa.

Lue lisää klubeista ja katso tulevat teemat.