Töissä teatterissa -videoissa tutustut teatterin eri osastoihin näyttelijä Linda Hämäläisen kanssa!

Kulttuurialalla työskenteleville on useasti todettu, että ehkä heidän kannattaisi mennä oikeisiin töihin. Me päätimme näyttää, että täällähän me olemme, oikeissa töissä.

Töissä teatterissa -videosarja esittelee teatterin eri ammatteja ja työtehtäviä. Näyttelijämme Linda Hämäläinen vierailee teatterin eri osastoilla, juttelee rautaisten ammattilaisten kanssa ja pääsee myös itse kokeilemaan osastojen töitä.

Uusi jakso julkaistaan teatterin some-kanavissa joka keskiviikko. Tähän mennessä olemme tutustuneet lavastamoon (1.9.) ja kampaamoon (8.9.). Hämäläinen on päässyt jo kokeilemaan seinäkoukun valmistamista tulevaan lavastukseen ja tekemään vanhennusoperaation kollegalleen Markus Ilkka Uoleville.

Videot on ideoinut ja kuvannut teatterin yleisötyön koordinaattori Maria Peltoniemi. "Meiltä toivotaan usein kurkistuksia kulisseihin ja teatterin eri osastoilla tehtävä "taustatyö" kiinnostaa. Nyt kun opastetut kierrokset ovat olleet pitkään tauolla, halusimme päästää yleisöä näkemään, mitä kaikkea teatterissa tehdään", Peltoniemi kertoo.