Hukkateatterin Töivrih- hirviöT -esitys osuu tismalleen tähän digiaikaan, jota yhä vahvemmin elämme. Nyt katsomme asiaa lapsen silmin. Lue lisää!

Koko perheen esitys etänä!

Töivrih -hirviöT -esitys kertoo Hallasta, jolla on vilkas mielikuvitus ja jonka vanhemmat ovat muuttuneet kännykät kädessään tunnottomiksi. Eräänä iltana yksinäinen Halla rohkaistuu, kömpii sänkynsä alle ja päätyy huimaan seikkailuun hirviöiden saarelle.

Striiminä Keikalla.fi -alustalla nähtävä esitys tutkii läsnäolon merkitystä lapsen näkökulmasta nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Arki ja elämä muuttuvat väistämättä, mutta miten sosiaalinen media ja digilaitteet vaikuttavat meihin ja läheisiimme? Kaiken ikäiset ihmiset kaipaavat enemmän läsnäoloa, hetkeen tarttumista ja pysähtymistä, toistensa kuuntelua. Siksi kannustamme katsomaan tämän esityksen ehdottomasti yhdessä ja keskustelemaan lapsen kanssa sen teemoista.

Hukkateatterin esitys on suunnattu ensisijaisesti alakouluikäisille ja heidän vanhemmilleen, mutta myös nukketeatterin ja musiikkiteatterin ystävät ovat erittäin tervetulleita etäkatsomoon! Lavalla nähdään Antti Ainola, Laura Hurme, Alina Kilpinen ja Jatta Pirinen.

Lisätiedot ja ohjeet striimin katseluun löytyvät esityssivulta. Liput ostat Lippupisteen verkkokaupasta