Musikaalin kantaesitys nähdään Turun Kaupunginteatterissa syksyllä 2022, ohjaajana Samuel Harjanne. Ammattilaishaku on avattu!

Turun Kaupunginteatteri tuottaa kantaesityksen kirjana, elokuvana ja näytelmänä tutuksi tulleen tarinan musikaaliversiosta. Sen ensi-ilta on lokakuussa 2022. 

Musikaalin ohjaa Samuel Harjanne, kapellimestarina on Eeva Kontu ja koreografina Osku Heiskanen. Musiikin on säveltänyt Jason Robert Brown, teksti on Marsha Normanin ja sen ovat suomentaneet Hanna Kaila ja Reita Lounatvuori. Musikaali perustuu Robert James Wallerin romaaniin. 

Hae mukaan täyttämällä tietosi ja liittämällä hakemukseen kuvalla varustettu yksisivuinen CV. Hakemuksen viimeinen jättöaika on la 13.2.2021 klo 24. Hakemusten perusteella osa kutsutaan koe-esiintymisiin, jotka järjestetään Turun Kaupunginteatterissa 6.-8.3.2021 välisenä aikana.

HAE MUKAAN TÄSTÄ

Haettavien roolihahmojen kuvaukset:

FRANCESCA
Näyttämöikä: 35-50

Valoisa, hurmaava ja hauska italialainen nainen. Muutti aikoinaan Yhdysvaltoihin Iowaan nykyisen aviomiehensä Budin mukana. Francesca on kodin hengetär, ja huolehtii epäitsekkäästi rakkaasta perheestään. Jokin vaikuttaa puuttuvan hänen elämästään. Näyttelijältä vaaditaan valloittavaa lavakarismaa, laulutaitoa, sensitiivisyyttä, sekä erinomaisia näyttelijäntyöllisiä taitoja.

Ääniala: Mezzosopraano / sopraano.

 

RICHARD BUD JOHNSON
Näyttämöikä: 40-50

Francescan aviomies, farmari. Ahkera ja luotettava. Nuoruuden suunnitelmat eivät ehkä toteutuneet kokonaisuudessaan, mutta avioliitto Francescan kanssa on yksi tärkeimmistä asioista hänen elämässään. Usein väsynyt ja ärsyyntynyt siitä, ettei elämä ole helpottunut vuosien varrella. Jatkuvasti kärhämää perheen pojan, Michaelin, kanssa. Näyttelijältä vaaditaan vahvaa laulutaitoa, sekä erinomaisia näyttelijäntyöllisiä taitoja.

Ääniala: Korkea baritoni.

 

ROBERT KINCAID
Näyttämöikä: 40-50

Karu ja komea valokuvaaja, joka saapuu Madisonin piirikuntaan kuvaamaan sen kuuluisia siltoja. Oman tien kulkija, maailmankansalainen. Visionääri omassa työssään. Intohimoisesti elämään ja ammattiinsa suhtautuva ihminen. Rakastuu palavasti Francescaan. Näyttelijältä vaaditaan valooittavaa lavakarismaa, laulutaitoa, sensitiivisyyttä, sekä erinomaisia näyttelijäntyöllisiä taitoja.

Ääniala: Tenori / korkea baritoni.

 

MARIAN / CHIARA u/s Francesca
Näyttämöikä: 30-45

Marian on Robertin entinen vaimo, ja laulaja. Chiara on Francescan Italiassa asuva sisko. Näyttelijältä vaaditaan erinomaista laulutaitoa, ja loistavia näyttelijäntyöllisiä taitoja.

Ääniala: Mezzosopraano / sopraano.

 

CAROLYN
Näyttämöikä: 14

Carolyn on Francescan ja Budin tytär. Kiinnostuksen kohteina maatilan hoito, ja isänsä jalanjäljissä kulkeminen. Jatkuvasti riidoissa veljensä kanssa. Näyttelijältä vaaditaan hyvää laulutaitoa, ja vahvoja näyttelijäntyöllisiä taitoja. Tähän rooliin haetaan ensisijaisesti aikuisnäyttelijää.

Ääniala: Mezzosopraano.

 

MICHAEL
Näyttämöikä: 16

Michael on Francescan ja Budin poika. Esikoinen. Turhautunut Madisonin piirikunnan pieniin piireihin, ja kyllästynyt maalaiselämään. Usein riidoissa isänsä, ja pikkusiskonsa kanssa. Näyttelijältä vaaditaan hyvää laulutaitoa, ja vahvoja näyttelijäntyöllisiä taitoja. Tähän rooliin haetaan ensisijaisesti aikuisnäyttelijää.

Ääniala: Korkea baritoni.

 

MARGE
Näyttämöikä: 45-60

Francescan ja Budin nenäkäs ja utelias naapuri. Rakastaa juoruilua, ja pienen kylän tapahtumat kiinnostavat erityisen paljon muun tekemisen puuttuessa. Näyttelijältä vaaditaan loistavia näyttelijäntyöllisiä taitoja, sekä hyvää laulutaitoa.

Ääniala: Mezzosopraano / sopraano.

 

CHARLIE
Näyttämöikä: 50-70

Margen aviomies, Francescan ja Budin naapuri. Rauhallisesti elämään suhtautuva herrasmies, loitava tasapaino Margen uteliaisuudelle. Näyttelijältä vaaditaan loistavia näyttelijäntyöllisiä taitoja, sekä hyvää laulutaitoa.

Ääniala: Baritoni.

 

ENSEMBLE
Näyttämöikä: 18+

Kyläläisiä, jotka toimivat roolien understudyina. Eri äänialoja, ja eri ikäisiä persoonia. Näyttelijöiltä vaaditaan loistavia näyttelijäntyöllisiä taitoja, sekä vahvaa laulutaitoa.

Äänialat: Sopraano, mezzosopraano, altto, tenori, baritoni.