Esitystoiminta keskeytetään osana koronarajoitustoimia. Mikäli sinulla on lippu kyseisen ajankohdan esitykseen, lue toimintaohjeet uutisesta.

Turun Kaupunginteatteri keskeyttää esitystoiminnan osana koronarajoitustoimia kaikki esitykset ja yleisötilaisuudet 3.12.–10.2. väliseltä ajalta. Keskeytyspäätöksen pohjana on Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän antama suositus ja Aluehallintoviranomaisen päätös.  

Jos sinulla on lippu peruttuihin esityksiin, toimi näin: 

Voit vaihtaa esitysliput kevään näytöksiin tai vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin tai pyytää lippurahat takaisin. Kerro, miten haluat toimia täyttämällä valitsemasi lomake. Peruuntuneista joulukuun esityksistä se tulee täyttää 15.1. mennessä ja tammi-helmikuun esityksistä 28.2.2021 mennessä. Lomaketta ei tarvitse täyttää toistamiseen, jos olet tehnyt sen jo ennen sähköpostiisi tullutta peruutusohjetta. Jos sinulla on liput useampaan esitykseen, voit täyttää kaikkien peruttavien lippujen tiedot yhdelle lomakkeelle.

Jos haluat siirron myöhempään näytökseen, täytä LIPUNVAIHTOLOMAKE >> 

Näytöspäivän vaihto myöhempään koskee Nokia ja Cabaret -esityksiä. Esitystä ei voi vaihtaa toiseen, vain näytöspäivän. Emm voi taata vastaavia katsomopaikkoja. Kevään liput kohdistetaan tietylle katsomoriville, paikkanumerot eivät ole voimassa. Etsimme uusia esityspäiviä Berliinistä Broadwaylle, Leda, Stand up, Teatteri! ja Mies joka rakasti järjestystä -esityksille. Jos olet jättänyt teatterille yhteystietosi, voit odottaa teatterin yhteydenottoa uusista päivistä.

Jos haluat vaihtaa liput lahjakorttiin tai haluat rahapalautuksen, täytä PERUUTUSLOMAKE >> 

Vaihtamalla lippusi lahjakorttiin tuet teatterin toimintaa. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan.  

Huomioithan, että teatteri ei palauta toimitus- tai palvelumaksuja. Tyky-maksutavoilla maksetuista lipuista ei palauteta rahaa, vaan liput voi vaihtaa kevään esityksiin tai lahjakorttiin. 

Palvelussa viivettä 

Teatteri tiedottaa kaikkia yhteystietonsa jättäneitä lipun ostajia peruutuksesta sähköpostitse ja toivoo, että asiakkaat käyttäisivät sähköisiä lomakkeita puhelinruuhkan välttämiseksi. Lomakkeet käsitellään saapumisjärjestyksessä.  

Koska lippujen vaihto koskee tuhansia asiakkaita, toivomme asiakkailta kärsivällisyyttä viesteihin vastaamisessa. Pahoittelemme ikävää tilannetta ja viivettä palvelussa. Kaikki teatterilippujen vaihdot käsitellään teatterin omassa myyntipalvelussa. 

Teatterin myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9–16 välillä numerossa 02 262 0030 ja osoitteessa kaupunginteatteri.myynti@turku.fi. Teatteritalon lippukassa on avoinna 7.-9.1. klo 12-19 ja 11.1.-10.2. ma-pe klo 10-17.

Ryhmäasiakkaiden lippujen peruutus 

Ryhmäasiakkaita ja teatterin asiamiehiä pyydetään olemaan yhteydessä myyntipalveluun.  

02 262 0030 / kaupunginteatteri.myynti@turku.fi (ma-pe klo 9–16) 

Umpeutuvat lahjakortit 

Jos sinulla on lahjakortti, jonka voimassaolo päättyy esityskatkon aikana, sen voimassaolo pidennetään automaattisesti 31.5.2021 asti ja voit tehdä lippuhankintasi kevään aikana. Lahjakortin alkuperäisen voimassaolon umpeuduttua lahjakortti käy maksuvälineenä vain teatterin lippumyymälässä. 

 

Kiitos maltista meille kaikille ikävässä tilanteessa. Valoa ja terveyttä loppuvuoteen!