Turun Kaupunginteatteri järjestää 14.11. yhteistyössä Taideakatemian ohjaajaopiskelijoiden kanssa Conan -workshopin, joka sukeltaa Rakkaani, Conan Barbaari -esityksen teemoihin.

Lauantaina 14.11. klo 17.15 Turun Kaupunginteatterin yleisölämpiössä pääsee paneutumaan Rakkaani, Conan Barbaari -esityksen teemoihin syvemmin. Teatteri järjestää yhteistyössä Taideakatemian teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelijoiden kanssa tilaisuuden, jossa esityksen teemoja käsitellään keskustellen, toiminnallisesti ja teatterin keinoin. Esityksen teemoja ovat muun muassa yksinäisyys, syrjäytyminen sekä koulukiusaaminen.

Luvassa on siis pohdintaa ja toimintaa, turvavälein tietenkin. Mukana menossa myös esityksessä Pöpö Höpöläistä esittävä näyttelijä Miro Lopperi. Tervetuloa osallistumaan tai vain seuraamaan tapahtumia!

Rakkaani, Conan Barbaari on musta komedia, joka kertoo kiusatusta koulupojasta, joka pakenee ankeaa arkea fantasiamaailmaan. Esityksiä on jäljellä enää neljä, joten lippukaupoille kannattaa suunnata nyt, jos esityksen halajaa nähdä.

Lauantain 14.11. yleisötilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Osallistujien turvallisuuden takaamiseksi olemme kuitenkin rajanneet osallistujamäärää ja tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan täyttämällä Conan -workshopin ilmoittautumislomake. Halutessasi voit ilmoittautua myös puhelimitse 040 661 6764 (yleisötyökoordinaattori Maria Peltoniemi).

Saavuthan tilaisuuteen vain terveenä. Teatterin sisääntuloaulan WC-tiloista löytyy käsienpesupisteet ja lämpiöstä käsidesiä. Säilytäthän riittävät turvavälit muihin koko tapahtuman ajan. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tilaisuudessa. Luethan ennen tapahtumaan osallistumista nettisivuiltamme löytyvät ohjeet turvalliseen teatterivierailuun.

Lämpimästi tervetuloa!