Sarjahurmaaja Don Juan valloittaa yhä uusia sydämiä, sillä menestyskomedia saa lisäesityksiä keväälle 2021.

Ettehän te saa hänestä kyllikseen! Emme mekään!

"Don Juan oli kerta kaikkiaan loistokasta teatteria! Työryhmän hyvä spiritti huokui katsomoon, näyttelijätkin tuntuivat viihtyvän rooleissaan ja pitävän hauskaa. Tuli mieleen vanhat loiston ajat."

"Don Juan oli vuoden teatterikokemus! Huikeaa näyttelijätyötä Eero Aholta, mikä rytmitaju ja läsnäolo. Eikä Hannes Suominen jäänyt yhtään huonommaksi vastanäyttelijänä."

"Kävimme eilen 22.9.20 katsomassa Don Juanin ja haluan kiittää koko sydämestäni teitä kaikkia ilmiömäisiä ihmisiä tuon elämyksen takana. On ilo olla tukemassa vastaavaa taituruutta, mitä eilen näimme."

Muun muassa Eero Ahon ja Hannes Suomisen tähdittämä klassikkokomedia Don Juan on täyttänyt katsomoita viime syksystä lähtien. Tänä syksynä Pasi Lampelan ohjaama esitys siirrettiin Päänäyttämölle, mutta vieläkään kaikki halukkaat eivät tahdo mahtua katsomoon. Siksi suursuosion saavuttanut komedia saa jälleen lisäesityksiä. Jos et ole tätä vielä nähnyt, kannattaa varata liput kevään näytöksiin saman tien!

Tervetuloa Don Juanin vieteltäväksi

Koska lipputilanne elää, kannattaa kysyä lippuja syksyn esityksiin:  02 262 0030 / kaupunginteatteri.myynti@turku.fi ja tarkistaa tilanne verkkokaupasta. Esitys toimii hyvin myös parvelta nähtynä.

Kevään näytökset ovat myynnissä verkkokaupassa.

Teatterin kevään käytännöt

Keväällä 2021 otamme katsomoihin vain rajoitetun määrän katsojia. Huomioithan, että liput ostetaan riveittäin. Paikkanumerot eivät ole käytössä, mutta lipuissa lukeva katsomon osa ja rivi ovat. Teatterin henkilökunta auttaa katsomon täytössä. Lue lisää turvallisesta teatterikäynnistä ennen vierailuasi meillä.

Don Juan -esityskuva, kuvaaja Otto-Ville Väätäinen.