Loppuunmyyty ja ohjelmistosta poistuva suosikkikomedia Don Juan nähdään suorana lähetyksenä Päänäyttämöltä 15. & 23.4. Lue lisää ja hanki liput kotikatsomoon!

Punaisia poskia, kipeytyneitä naurulihaksia ja ajattomista ajatuksista kirkastuneita katseita vilisi teatterilla jokaisen Don Juan -näytöksen päätteeksi syksystä 2019 lähtien. Viiden tähden arvioita, fanitusta ja uusintavieraluja katsomoon – rakkautta todellakin oli jaossa. Koska moni jäi kuitenkin ilman paikkoja loppuunmyydyistä esityksistä, Turun Kaupunginteatterista striimataan huhtikuussa kaksi esitystä suorana lähetyksenä. 

“Tasokkaita teatteristriimauksia on nähty Suomessakin ja toivottu lisää. Nyt kun meillä on tällainen ohjelmistosta poistuva menestysesitys, joka jäi monelta näkemättä ja joka takuuvarmasti tuo iloa kotisohville, niin koimme hetken otolliseksi striimaukselle. Onneksi esitysoikeudet järjestyivät”, kertoo Turun Kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Mikko Kouki

Etäelämyksessä viettelevät mm. Eero Aho ja Hannes Suominen 

Moliéren klassikkotekstin on ohjannut näyttämölle pitkän linjan näytelmäkirjailija-ohjaaja Pasi Lampela. Päärooleissa suitsutusta ovat keränneet Eero Aho ja Hannes Suominen, joiden muodostama parivaljakko Don Juan ja Sganarelle heruttelivat kriitikoilta suitsutusta ja sulattivat yleisön sydämet. Esitystä kehuttiin sen pettämättömästä komiikasta, loisteliaista roolisuorituksista ja tähän päivään tymäkästi osuvista teemoista.  

Aho povaa striimeistä hauskaa kokemusta puolin ja toisin: “Kameratyöskentely on minulle ja Hannekselle tuttua ja koko meidän porukka on innoissaan suorista lähetyksistä. Tässä ajassa tarvitaan rakkautta ja sitähän jaetaan tässä esityksessä ihan olan takaa."

Ainutkertaiset livestriimaukset – ei tallennetta 

Livestriimit toteutetaan Keikalla.fi-alustalla 15.4. ja 23.4. klo 19 alkaen. Katsojat saavat ohjeet etukäteen. Esityksestä ei jää tallennetta, vaan luvassa on ainutkertaisia etäkokemuksia. Lippuja voi ostaa Lippupisteen verkkokaupasta esityspäivään asti. Tarjolla on yhdelle henkilölle tarkoitettuja striimilippuja (19,50 €) ja pieniin kotikatsomoihin tarkoitettuja kimppalippuja (39 €). Yhdellä lipulla lähetystä voi seurata yhdeltä laitteelta. 

Ohjeet striimin katseluun löydät myös Don Juan livestriimi -sivulta. Jos sinulla on lippu peruttuun Don Juan -näytökseen, voit vaihtaa sen striimilippuun lipunvaihtolomakkeella

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥  
"Niin loistavat roolisuoritukset, että teki mieli kiljua katsomossa. Kiitos, en unohda ikinä!" 
 - katsojapalaute

★★★★★ 
"Don Juanin tarinasta muodostuu hallittu kokonaisuus, vaikka näyttelijäryhmä on riemukkaalla tavalla aivan pitelemättömissä." 
- Helsingin Sanomat 7.9.2019