Turun Kaupunginteatteri peruuttaa kaiken esitystoiminnan keväältä. Lue päivittyvät tiedot uutisesta.

Turun Kaupunginteatteri peruuttaa kaikki esitykset, yleisötilaisuudet ja teatteritalokierrokset kevään osalta koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Teatteri ilmoittaa peruutuksista kaikille asiakkailleen ja seuraa aktiivisesti viranomaisten ohjeistusta ja tilanteen kehittymistä.

Liput tulee vaihtaa tai palauttaa 29.5. mennessä

1. Vaihda liput lahjakorttin. Tilaa vuoden voimassa oleva lahjakortti osoitteesta kaupunginteatteri.myynti@turku.fi. Tarvitsemme sitä varten lippujen tilaajan nimen, esityksen, esityspäivän ja paikkatiedot sekä postiosoitteen lahjakortin postitusta varten. 

2. Pyydä rahat takaisin. Täytä rahojenpalautuslomake verkossa

3. Vaihda näytöspäivää. Vaihda kevään liput syksyn saman esityksen näytökseen tällä lomakkeella.

Poikkeustilanne vaikuttaa suuresti teatterimme talouteen, joten toivomme, että vaihtaisit peruttujen esitysten liput lahjakorttiin tai tulevan näytöksen lippuihin. Voit myös tukea teatteria jättämällä käyttämättä palautusoikeuttasi. Lämmin kiitoksemme, jos päädyt tähän vaihtoehtoon. Asiakkaiden tulee kertoa lippujen vaihto- tai palautustoiveistaan teatterille 29.5. mennessä. Teatteri ei palauta Lippupisteen palvelumaksuja. Ryhmävarauksien lippujen vaihdot ja palautukset tulee tehdä ryhmänvetäjän kautta.

Valitettavasti teatterilippuihin liittyviä peruutusvaateita ei pystytä käsittelemään välittömästi, joten toivomme kärsivällisyyttä asiassa.

Lahjakorttien voimassaoloa pidennetty

Teatterin välillä 14.3.-31.7. vanhenevien lahjakorttien voimassaolo on pidennetty automaattisesti 31.12.2020 asti.

Teatteritalo on suljettu yleisöltä

Teatteritalon lippukassa on suljettu ja kaikki teatterin yleisötilaisuudet ja opastetut teatteritalokierrokset on peruutettu kevään osalta. Teatterin yhteydessä toimiva ravintola Kivi myy take away -annoksia arkisin klo 11-15.

 

Tervein terveisin ja yhteistyöstä ja ymmärryksestä kiittäen,

Turun Kaupunginteatterin väki

 

Ohje on julkaistu 12.3.2020 klo 11.50, päivitetty lippukäytäntöjen osalta klo 12.55, esityksistä tiedottamisen osalta klo 15.35. Päivitetty 13.3.2020 klo 10.00 peruutettujen yksittäisten esitysten osalta ja klo 15.30 kaikkien esitysten peruuttamisesta 12.4. asti. Päivitettu 17.3. klo 9.20 lippujen vaihto- ja palutusohjeen osalta. Päivitetty 18.3. klo 15.55 lisäperuutusten osalta. Päivitetty 31.3. koko kevään peruutuksen osalta. Päivitetty 12.5. aukiolojen osalta.