Miska Kaukonen korvaa Aki Louhelan Lonny Barnettin roolissa Rock of Ages -kasarimusikaalin viimeisissä esityksissä 20. ja 21. tammikuuta.

Lonny Barnett on Rock of Ages -musikaalin seremoniamestari, joka toimii esityksen kertojana ja jolla on lisäksi tarinassa keskeinen rooli. Miska Kaukonen opettelee roolin puolentoista viikon varoitusajalla.

”Näin musikaalin ensi-illassa ja huuli pyöreänä ihmettelin ihmisten lahjakkuutta. Isoihin saappaisiin saa siis hypätä. Biisit ovat kuitenkin tuttuja, samoin kuin rokkimeininki, siinä mielessä luvassa on turvallista ja tuttua menoa”, Kaukonen sanoo.

Kaukonen kertoo odottavansa esityksiä innolla.

”Minusta tämä on todella innostavaa ja samalla pelottavaa! Pidän haasteista. Seuraavat puolitoista viikkoa katson ja kuuntelen esitystallennetta ja tutustun täysillä teoksen musiikkiin ja tekstiin.”

Freelance-näyttelijä Miska Kaukonen on näytellyt Turun Kaupunginteatterissa lukuisissa teoksissa, viimeisimpinä Robin Hoodin sydän -seikkailunäytelmä ja Linnan juhlat -komedia. Kesällä 2017 hän esiintyy Fingerpori-komediassa.

Rock of Ages -musikaalin viimeiset esitykset nähdään 20. ja 21.1. Viimeinen esitys lauantaina 21.1. on erityinen dress- & sing-along-näytös, jossa yleisöä kannustetaan pukeutumaan kasarityyliin ja laulamaan mukana.

Lue lisää Rock of Agesista.