Teatteritalokierrokset

Tutustu Turun Kaupunginteatteriin opastetulla kierroksella!

Suosittuja opastettuja teatteritalokierroksia järjestetään Turun Kaupunginteatterissa kerran kuukaudessa. Kierrokset ovat maksullisia ja niihin ostetaan liput etukäteen teatterin verkkokaupasta. Osallistua voi yksin tai ystävien kanssa, jokaiselle kierrokselle mahtuu yhteensä 25 henkilöä. Kierrosopastus on suomeksi.

Opastetuilla kierroksilla tutustutaan pintaa syvemmältä teatteritaloon, esitysten valmistukseen ja teatterissa työskenteleviin ammattikuntiin. Kierroksen aikana näet muun muassa vuosina 2014-2017 peruskorjatun ja laajennetun teatteritalon erilaisia valmistustiloja, joihin yleisöllä ei tavallisesti ole pääsyä. Pääset myös näkemään teatterisalit näyttämön "nollasta" käsin!

Tulevat kierrospäivät
Ma 19.8. klo 16.30-17.30
Ma 16.9. klo 16.30-17.30
Ma 7.10. klo 16.30-17.30
Ma 4.11. klo 16-17
Ma 16.12. klo 16.30-17.30

Osta liput

Lipun hinta 10 €
Kesto 1 h

Siirry verkkokauppaan >>

Liput kierrokselle myydään teatterin verkkokaupasta ja Lippis lippukassalta hintaan 10 €/kpl. Lipun voi lunastaa myös Lippupisteen myyntipisteistä, jolloin hintaan lisätään palvelumaksut. Kantorepussa oleva lapsi on ilmainen, itse kävelevälle lapselle tulee ostaa lippu. Vaunuja ja rattaita ei voi tuoda kierrokselle, sillä kuljemme paljon portaissa.

Teatteritalokierrokset ryhmille

Ryhmät voivat varata opastetun kierroksen teatteritalossa haluamanaan ajankohtana. Yksi opas voi kierrättää enintään 25 hlöä, kierroksen hinta määräytyy oppaiden lukumäärän mukaan. Kierrokset järjestetään suomeksi, mutta myös englannin- ja ruotsinkieliset kierrokset ovat mahdollisia, samoin liikuntarajoitteet huomioiva teatteritaloon tutustuminen.

Lisätiedot teatterin myyntipalvelusta: kaupunginteatteri.myynti@turku.fi / 02 262 0030

Kun tulet kierrokselle:

  • Kierrokselle ei saa ottaa isoja kasseja, reppuja tai eväitä. Teatteriaulan vaatesäilytys on ilmainen ja vartioimaton, joten sinne jätetyt tavarat ovat osallistujan omalla vastuulla.
  • Kierros alkaa teatterin pääsisäänkäynnin aulasta.
  • Kierroksella kuljetaan paljon portaissa, eikä tunnin aikana ole levähdystaukoja.
  • Mihinkään ei saa koskea eikä tavaroita saa siirtää.
  • Ihmisiä, henkilökohtaisia työhuoneita ja oppaan erikseen kieltämiä asioita ei saa kuvata. Muuten kierrokselta saa ottaa kuvia ja voit jakaa ne tunnisteella: #tktkierroksella
Teatterin harjoitushuoneessa voi törmätä vaikka enttiin! Oppaanne Tintti esittelee myös näyttämöt, puvuston, verstaan ja monet muut teatterin "takatilat".