Kouluyhteistyö

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa kaikille Turussa yhdeksättä luokkaa käyville vapaan pääsyn teatterin omien tuotantojen esityksiin maanantaista torstaihin Ysivip-kortilla. Olemme mukana myös Turun kaupungin Elämyspolku-toiminnassa. Lue lisää kouluryhmille tarjottavista eduista.

Koululaiskierrokselle teatteriin

Huom! Teatterikierroksia ei järjestetä koronarajoitusten aikana. Opettaja, videoitu kierros saatavilla yleisötyökoordinaattorilta (maria.peltoniemi@turku.fi).

Halutessaan koulut voivat tilata teatterilta opastetun kierroksen Turun Kaupunginteatteriin. Kierroksen aikana tutustumme teatterin toimintaan sekä arkeen teatterissa ja opimme esimerkiksi millaisia ammattiryhmiä teatterissa työskentelee. Kouluryhmät tilaavat kierroksen sähköpostilla teatterin myyntipalvelusta 02 262 0030 ma–la 9-19 tai  kaupunginteatteri.myynti@turku.fi.
 
Kierrokset teatterissa järjestetään teatterin esitys- ja harjoitusaikataulujen puitteissa, eli pääsääntöisesti varhain aamulla tai vaihtoehtoisesti iltapäivällä. Yksi opas voi kierrättää kerralla maksimissaan 25 henkilöä.

Vierailut kouluihin

Luokka tai koulu voi myös kutsua yleisötyöntekijän vierailulle kouluun kertomaan teatterista ja teatterin eri ammateista. Mikäli koululaisryhmä on tulossa katsomaan esitystä, opettaja voi tiedustella esityksen tekijöitä vierailulle tai suunnitella yleisötyöntekijän kanssa esitykseen liittyviä tehtäviä.

Kysy kouluyhteistyöstä yleisötyön koordinaattori Maria Peltoniemeltä: maria.peltoniemi@turku.fi