Liput ja tarjoilut ryhmille

Ryhmiä palvelee

Yritys- ja ryhmämyynti
Pia Neffling
040 574 6796
pia.neffling@tkteatteri.fi

Tilaa ryhmille suunnattu uutiskirje lähettämällä sähköpostia Pialle.

 

ELÄMYSTÄ ETSIMÄSSÄ?

Täytä Elämystä etsimässä -kysely >>

Lyhyt kysely auttaa kartoittamaan toiveitasi. Täyttämällä sen ryhmämyyjä on yhteydessä sinuun 2 arkipäivän kuluessa. 

Turun Kaupunginteatterista löydät juuri sinulle ja ryhmällesi sopivan teatterielämyksen! Tarjoamme ryhmäasiakkaillemme erikoishintaisia lippuja esityksiimme. 20–49 henkilön ryhmä saa jokaisesta peruslipusta euron alennuksen ja varaukseen sisältyy yksi maksuton lippu. Yli 50 henkilön ryhmä saa jokaisesta peruslipusta kahden euron alennuksen ja varaukseen sisältyy kaksi maksutonta lippua. Poikkeuksena ovat vierailuesitykset, joihin on tarjolla vain perushintaisia lippuja.

Suuren kysynnän vuoksi suosittelemme tekemään suuret ryhmävaraukset hyvissä ajoin, jopa puoli vuotta ennen esitystä.

Ryhmävarausten lunastaminen

Yli 20 henkilön ryhmävaraukset on lunastettava teatterin omiin esityksiin kuukautta ennen esitystä ja vierailuesityksiin kolmen viikon kuluessa varauksesta. Kaikki alle 20 henkilön varaukset on lunastettava kahden viikon kuluessa varauksesta. Yli 50 henkilön ryhmävaraukset tulee lunastaa kaksi kuukautta ennen esitystä.

Liput voi lunastaa joko teatteritalon omasta Lippis -lippumyymälästä tai Lippupisteen toimipaikoista. Liput voidaan myös lähettää laskutuksella.

Ilman toimituskuluja liput voi lunastaa ainoastaan Lippikseltä.

Väliaikatarjoilut ryhmille

Toivomme, että yli 15 henkilön ryhmät tekevät väliaikatilauksensa viimeistään viisi arkipäivää ennen näytöstä joko teatterin verkkokaupassa, myyntipalvelussa numerossa 02 262 0030 tai ryhmämyyjän kautta. Maksutapoina ennakkovarauksessa on laskutus (laskutuslisä 10 €) tai tarjoilut voi maksaa myös esitykseen tullessa viimeistään puoli tuntia ennen näytöksen alkua lämpiön väliaikamyyntitiskille (eli iltanäytöksissä klo 18.00-18.30 välisenä aikana tai päivänäytöksissä klo 13.00-13.30 välisenä aikana). Puoli tuntia ennen näytöstä lunastamattomat varauksen purkautuvat automaattisesti.

Väliaikatarjoiluesite ryhmille

Ruokailut ryhmille

25 henkilöä tai sitä suuremmat ryhmät voivat varata ennakkoon buffetruokailun teatterin lämpiöön tai Erkkeritilaan. Ryhmämenuita voi tiedustella varauksen yhteydessä.

Lisätietoja ryhmien ruokailuista teatterissa saat Turun Kaupunginteatterin palvelupäälliköltä numerosta 040 503 8724 tai osoitteesta sanna.kiviranta@tkteatteri.fi