Tilavuokraus

 

Kaupunginteatterin edustavat tilat Aurajokirannassa ovat käytössä esitystoiminnan ulkopuolella erilaisiin yleisötapahtumiin, yritystilaisuuksiin ja juhliin. Vuokrattavia juhlatiloja ja kokoustiloja on yhteensä kuusi. Pieni näyttämö ja Sopukka ovat muunneltavissa cocktailtilaisuuksiin, illallisiin ja kokouksiin. Juhla- ja kokoustilojen esteettömyys, akustiikka ja tekniikka vastaavat nykypäivän vaatimuksia. Mikäli esityskalenteristamme ei löydy tilaisuuden yhteyteen sopivaa ohjelmaa, voimme räätälöidä teille sellaista. Teatteritalossa saat myös tasokkaat ravintolapalvelut ja henkilökunnan tilaisuuteesi saman katon alta.

Järjestä juhlatilaisuus tai kokous teatterissa!

Messut, seminaari, lanseeraustilaisuus
Syntymäpäivä tai muu merkkipäivä
Koulutus- ja virkistyspäivät
Pikkujoulut tai kesäjuhlat
Show & dinner
Hääjuhla

Lue asiakkaiden kokemuksia teatterissa järjestetyistä tilaisuuksista.

Kokoustilat keskellä kaupunkia

Kokoustila konferensseihin ja seminaareihin löytyy kolmelta näyttämöltämme. Pienemmille kokouksille ja workshopeille kokoustilaksi sopivat valoisat Erkkeri ja Kabinetti. Kahvit ja cocktailit nautitaan lämpiön upean jokinäkymän äärellä. Kokouslounas tarjoillaan teatterin ravintola Kivessä tai buffetlounaana lämpiössä.

Workshop-päivän koko ohjelma saadaan saman katon alta, kun kokoustiloista siirrytään opastetulle kulissikierrokselle, nauttimaan teatteri-illallinen Kiveen ja sen jälkeen seuraamaan teatteriesitystä.

Häät teatterimiljöössä

Unohtumattomat hääjuhlat upeissa Aurajokimaisemissa? Avara juhlatila, pöytiin tarjoiltu menu ja ammattitaitoiset työntekijät hääjuhliisi löytyvät teatterista, keskeltä Turkua.

 

Lataa esite (pdf)

Kokouspaketit
Konferenssi/seminaari
Show & dinner
Hääpaketti

Pyydä tarjous / anna palautetta

Pyydä tarjous tilaisuudesta teatterissa täyttämällä tarjouspyyntölomake. Tilavuokrauksista vastaa teatterin palvelupäällikkö Sanna Kiviranta.

Miten tilaisuus teatterissa sujui? Anna palautetta tilaisuudestasi. 

Kuvia teatterin juhlatiloista

Alla olevat kuvat: Arkkitehtuurivalokuvaaja Wellu Hämäläinen syksy 2017
Käyttölinsenssi oheisiin kuviin ostettavissa kuvaajalta: welluhamalainen@gmail.com
Gallerian viimeiset kuvat Sanna Kiviranta.

Kierrä teatterin yleisötiloissa

Turun Kaupunginteatterin vuokrattavat tilat osoitteessa Itäinen rantakatu 14. Kierros on vuodelta 2018.