Ravintola Kivi

Kiven aukioloajat

Lounas ma-pe klo 11-14
Viikonloppuisin Päänäyttämön näytösten yhteydessä á la carte klo 16-19

Pöytävaraukset

Mailaa: kivi@mami.fi
Soita: 050 594 9946
Tee varaus verkossa: tableonline.fi

Tervetuloa!

Tervetuloa herkulliselle pöytään tarjoillulle lounaalle jokirantaan! Ravintola Kivi on avoinna lounasaikaan maanantaista perjantaihin klo 11-14. Lisäksi ravintolaan voi poiketa syömään à la carte -herkkuja viikonloppuisin, kun Päänäyttämöllä on esityksiä. Ravintolan sisäänkäynti ja kesäterassi löytyvät Aleksis Kiven aukiolta.

Vaihtuva arkilounas Turussa

Tarjolla on ma-pe noutopöytä, johon sisältyvät joka päivä keitto, vaihtuva salaattipöytä, lämmin pääruoka sekä jälkiruoka ja kahvi. Mamista tuttuun tyyliin mutkaton ja maukas lounas valmistetaan puhtaista, lähellä tuotetuista raaka-aineista. Lounaan saa halutessaan myös mukaan.

Tutustu Kiven lounaslistaan.

À la carte Päänäyttämön esitysten yhteydessä

Kun Päänäyttämöllä on viikonloppuisin esitys, on ravintola Kivi avoinna klo 16-19. Tarjolla on vaihtuva à la carte- lista, jolta voit poimia nautittavaksi yhden tai useamman annoksen. Suosittelemme illoiksi pöytävarausta ja yli kahdeksan hengen seurueilta ennakkotilausta.

Tee pöytävaraus: tableonline.fi

Mikä Kivi?

Kymmenen vuotta Vähätorilla toimineen ravintola Mamin yrittäjät avasivat syyskuussa 2017 uuden korkeatasoisen ravintolan Turun Kaupunginteatterin tiloihin. Ravintola Kivi toimii laadukkaana lounasravintolana niin teatterin omalle väelle, kuin kaupunkilaisillekin.

Kuva: Arkkitehtuurivalokuvaaja Wellu Hämäläinen
 
Häikäisevän hyvää ruokaa voi nauttia kesällä myös terassilla!