Kokemuksia tilavuokrauksesta

Pyydä tarjous:

Täytä tarjouspyyntölomake!

Ravintolapäällikkö Sanna Kiviranta
sanna.kiviranta@turku.fi

Meillä tilaisuutesi toteuttavat ammattilaiset ja voit itse keskittyä tärkeimpään, eli juhlaan ja vieraisiin. Tässä teatterissa tilaisuuden järjestäneiden asiakkaiden kokemuksia tapahtumista:

"Järjestämämme yritystapahtuma Turun Kaupunginteatterin Pienellä näyttämöllä onnistui erinomaisesti. Teatteri tarjosi monipuoliset puitteet, joihin oli helppo rakentaa spektaakkelimainen tapahtumailta showvaloineen sekä liikkuvine lattiaelementteineen. Yhteistyö teatterin kanssa oli sujuvaa ja joustavaa niin tapahtuman suunnittelun, rakentamisen kuin purkamisenkin suhteen. Iltatapahtuman kruunasi runsas buffetillallinen tilaisuuden päätteeksi teatterin tiloissa."

- Eveliina Liias, AM Security Oy

"Kesäluentopäivät menivät loistavasti. Järjestelyt toimivat ja niistä saatiin kiitosta. Paikkana teatteria kiiteltiin, tilava, hyvä sijainti, upeat tilat, hienolla paikalla. Osallistujat kiittivät erittäin hyvää ja maukasta ruokaa, ystävällistä henkilökuntaa, hyvää tilaa. Tekniikkaa myös arvioitiin ja se sai arvosanan noin 4 ½ (asteikolla 1 huonoin - 5 paras). Meidän järjestäjien mielestä tekniikan arvosana olisi ollut 5++++, koska kaikki toimi moitteettomasti. Lämpiö näyttelytilana oli hyvä ja riittävän tilava."

- Riitta Lindberg, TKHLY:n kesäluentopäivät

"Koko henkilökuntamme oli puolisoineen viettämässä pikkujouluja Turun Kaupunginteatterissa. Palvelu oli loistavaa ja illanvietto esitykseen siirtymisineen ja väliaikoineen erittäin helppoa. Ruoka oli todella hyvää, jopa kaikkein vaativampien osallistujien mielestä."

- Mikko Nerg, projektipäällikkö, Mainosnerg

"Kaikki meni todella hienosti ja suunnitelmien mukaan. Miltei sata yhteistyökumppaniamme olivat myös todella tyytyväisiä illan antiin ja ennen kaikkea loistavaan ruokaan, josta suuri kiitos Mamin loistaville kokeille. Tilaisuus oli helppo järjestää kaikilta osin ja sen kruunasi huumorintäyteinen teatterinäytös."

-Janne Kytölä, Tapahtumapäällikkö, FC TPS Turku Oy

"Järjestimme Mark Levengoodin luennon 500 yläaste- ja lukiolaiselle Turun Kaupunginteatterin isolla lavalla. Teatterin sijainti, näyttämön koko ja tuttu henkilökunta olivat ratkaisevia tekijöitä paikkavalinnan suhteen. Järjestelyt sujuivat luontevasti ja suunnitelulla tavalla. Kaikki eritystoiveemme otettiin huomioon ja tapahtuma sai paljon kiitosta osallistujilta. Voimme lämpimästi suositella Turun Kaupunginteatteria vastaavien tilaisuuksien järjestämispaikaksi."

- Lasse Paukkonen, Pohjola-Norden

 

AM Security Oy:n asiakastilaisuus Pienellä näyttämöllä 2018.

Tervetuliaismaljat tarjolla teatterin juuri remontoidussa lämpiössä 2017.