Yritys- ja yksityistilaisuudet

Lataa esite (pdf)

Kokouspaketit

Konferenssi/seminaari

Show & dinner

 

Ryhmien ruokailut teatterissa

25 henkilöä tai sitä suuremmat ryhmät voivat varata ennakkoon buffetruokailun teatterin lämpiöön tai Erkkeritilaan. Ryhmille löytyy kolme eri lounasmenuta ja illallismenuta, joista voi valita ryhmälle parhaiten sopivan vaihtoehdon varauksen yhteydessä.

Lisätietoja ryhmien ruokailuista teatterissa saat Turun Kaupunginteatterin myyntipalvelusta numerosta 02 262 0030 tai osoitteesta sanna.kiviranta@turku.fi

 

Pyydä tarjous:

Ravintolapäällikkö Sanna Kiviranta
sanna.kiviranta@turku.fi

Turun Kaupunginteatterin upeat ja täysin remontoidut tilat ovat ensisijaisesti käytössä teatteriesityksiin, mutta esitysaikataulun ulkopuolella tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin yleisötapahtumiin, yritystilaisuuksiin ja juhliin.

Teatteritalo tarjoaa sinulle kaiken mitä tilaisuuteesi tarvitset: yhden tai useamman kuudesta vuokrattavasta tilastamme, ruokatarjoilut ravintola Mamista tuttujen huippukokkien toteuttamana sekä modernin tekniikan. Mikäli esityskalenteristamme ei löydy tilaisuuteenne sopivaa ohjelmaa, voimme räätälöidä teille sellaista. Kaikkiin tiloihimme on esteetön pääsy.

Kokoukset ja konferenssit

Konferensseihin ja seminaareihin tarjoamme kolmea erilaista tilaa: Sopukka (100 hlöä), Pieni Näyttämö (300 hlöä) ja Päänäyttämö (650 hlöä). Upean jokinäkymän omaavissa lämpiötiloissa järjestetään tilaisuuksiin liittyvät kahvitukset sekä cocktailtilaisuudet. Pienemmille kokouksille ja workshopeille on käytössä Erkkeri (50 hlöä) ja Kabinetti (30 hlöä). Kokouslounas tarjoillaan teatterin laadukkaassa lounasravintolassa. Workshop-päivän koko ohjelma saadaan saman katon alta, kun kokoustiloista siirrytään nauttimaan teatterin kolmen ruokalajin illallista ja sen jälkeen seuraamaan teatteriesitystä.

Pikkujoulutilaisuudet tai kesäjuhlat

Juhlatilaisuuden järjestämisessä vain mielikuvitus on rajana! Halutessasi saat meiltä valmiin juhlapaketin 2-500 henkilön juhliin, tai voimme räätälöidä tilaisuuteesi jotain aivan ainutlaatuista. Tarjoilut tulevat aina teatterin ravintolasta, jolloin voit helposti yhdellä puhelinsoitolla saada tilaisuuteesi tilan, ohjelman ja tarjoilut. Kaupungin paraatipaikalla järjestettävien juhlien taustana toimii näkymä auringossa kimmeltävälle tai lumiselle Aurajoelle. Laita meille tarjouspyyntö, niin esittelemme ratkaisuvaihtoehtomme!

Näin se toimii:

Meillä tilaisuutesi toteuttavat ammattilaiset ja voit itse keskittyä tärkeimpään, eli juhlaan ja vieraisiin. Yksi teatterissa tilaisuuden järjestänyt asiakkamme on AM Security Oy, jonka asiakastilaisuus toteutettiin Pienellä näyttämöllä keväällä 2018:

"Järjestämämme yritystapahtuma Turun Kaupunginteatterin Pienellä näyttämöllä onnistui erinomaisesti. Teatteri tarjosi monipuoliset puitteet, joihin oli helppo rakentaa spektaakkelimainen tapahtumailta showvaloineen sekä liikkuvine lattiaelementteineen. Yhteistyö teatterin kanssa oli sujuvaa ja joustavaa niin tapahtuman suunnittelun, rakentamisen kuin purkamisenkin suhteen. Iltatapahtuman kruunasi runsas buffetillallinen tilaisuuden päätteeksi teatterin tiloissa."

- Eveliina Liias, AM Security Oy

 

AM Security Oy:n asiakastilaisuus Pienellä näyttämöllä 2018.

Tervetuliaismaljat tarjolla teatterin juuri remontoidussa lämpiössä 2017.