Teatterissa

Esteettömyys

Kaikkiin Turun Kaupunginteatterin tiloihin on esteetön pääsy.

Jokaiseen esitykseen on saatavilla rajoitettu määrä pyörätuolipaikkoja. Paikat on varattava etukäteen myyntipalvelustamme numerossa 02 262 0030.

Saattajakortin haltijat ja SPR:n Kulttuuriystävä-palvelun avustajat ja avustettavat pääsevät puoleen hintaan Turun Kaupunginteatterin esityksiin.

Teatterisaleissa on käytössä kaulaan ripustettavat henkilökohtaiset induktiosilmukat. Jos induktiosilmukalle on tarvetta, otathan etukäteen yhteyttä myyntipalveluumme joko numerossa 02 262 0030 tai sähköpostitse osoitteessa kaupunginteatteri.myynti@turku.fi.

Käsiohjelmat

Kaikista Turun Kaupunginteatterin näytelmistä on saatavilla käsiohjelma.

Käsiohjelma esittelee esityksen tekijät. Lisäksi se voi sisältää taustatietoa näytelmästä tai muuta aiheeseen liittyvää sisältöä sekä esityskuvia. Käsiohjelmien koko ja ulkonäkö vaihtelevat – käsiohjelma on aina näytelmänsä näköinen.

Käsiohjelmat ilmestyvät ensi-iltaviikolla. Ohjelmia on saatavilla teatterissa ennen esityksiä ja väliajalla. Käsiohjelmat kaikenkokoisille seurueille voi myös ostaa etukäteen teatteritalon Lippis -lippumyymälästä.

Käsiohjelmien hinnat vaihtelevat kahdesta seitsemään euroon.

Lahja näyttelijälle

Ihastuitko esiintyjään, haluatko välittää kiitoksesi työryhmän jäsenelle? Voit jättää saajan nimellä varustetut kukat tai muut lahjat naulakkovahtimestareille, jotka välittävät tervehdyksesi eteenpäin vastaanottajalle.

Ongelmatilanteen sattuessa

Unohtuiko iltalaukku katsomoon tai takki narikkaan?

Vahtimestarit palvelevat ja neuvovat teatterin yleisötiloissa. He ovat paikalla noin tuntia ennen esityksen alkua, valvovat esityksen kulkua ja saattavat yleisön ulos esityksen päätyttyä. Vahtimestarit tunnistaa musta-valkoisista työasuista, joiden rintapielessä on teatterin logo.

Löytötavaroita voi tiedustella esitysten yhteydessä vahtimestareilta.

Ongelmien selvittelyssä auttaa myös teatterin vaihde: 02 262 0000, ma–pe klo 8–16.