Lahjakortit

Huom.

Kaikkien esityskatkoksen aikana vanhenevien lahjakorttien voimassaolo on pidennetty automaattisesti 31.5.2021 asti. Nämä lahjakortit tulee käyttää teatteritalon lippumyymälässä. Katso aukiolot.

 

Lahjakortti verkosta

Turun Kaupunginteatterin lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostopäivästä.

Ilahduta ystävääsi, muista läheistäsi, yllätä iloisesti – teatteri on elämys!

Lahjakortin hankkiminen

Turun Kaupunginteatterin lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortteja voi ostaa Lippu.fi -verkkokaupasta, teatteritalon lippumyymälä Lippikseltä, Lippupisteen toimipisteistä (ei R-kioskit) ja Kauppatorin monitorista. Lahjakorttiostosta ei voi maksaa henkilökohtaisilla etukorteilla tai -rannekkeilla (esim. Tyky, e-passi, Smartum).

Lahjakortin käyttäminen

Turun Kaupunginteatterin lahjakortilla voi lunastaa lippuja kaikkiin kaupunginteatterin esityksiin. Lahjakortilla voi maksaa myös väliaikatarjoiluja tai käsiohjelman. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä verkkokaupassa, mutta sillä voi maksaa ostokset teatteritalon Lippis-lippukassalla, Lippupisteen toimipisteissä (ei R-kioskit) ja Kauppatorin Monitorissa. Lahjakortin voi käyttää osissa ja se on voimassa vuoden eteenpäin viimeisestä käyttökerrasta.

Muut lahjakortit

Turun Kaupunginteatterissa voit maksaa teatteriliput myös Lippupisteen lahjakortilla. Emma Teatterin lippuja voit maksaa myös Ticketmasterin lahjakortilla.

Esityskatkon aikana umpeutuvat lahjakortit 

Jos sinulla on lahjakortti, jonka voimassaolo päättyy esityskatkon aikana, sen voimassaolo pidennetään automaattisesti 31.5.2021 asti ja voit tehdä lippuhankintasi kevään aikana. Lahjakortin alkuperäisen voimassaolon umpeuduttua lahjakortti käy maksuvälineenä vain teatterin lippumyymälässä.