TS Kirja -klubi

Kevään 2021 klubit

TS Kirja -klubi palaa ohjelmistoon heti kun mahdollista.

Katso TS TV:n lähetyksiä

Katseluoikeus vain TS-asiakkailla.
Omakuva 26.11.
Runoteko 22.10.
Selviytyminen 17.9.
Taakka 12.2. osa 1/2 ja osa 2/2
Pelko 23.1. osa 1/2 ja osa 2/2
Lapsuus 19.12.
Don Juan 21.11. osa 1/2 ja osa 2/2
Virhe 17.10.
Murha 19.9.
Ilmasto 23.1. osa 1/2 ja osa 2/2
Hamlet 13.2.
Vahvat naiset 6.3.
Valta 10.4.
TS Kirjan kevätjuhla osa 1 ja osa 2

TS Kirja -klubi 25.2.

Miten kuntavaaliehdokkaat edistäisivät kulttuuriasioita Turussa? Mitkä ovat Turun tärkeimmät kehittämiskohteet kulttuurin saralla ja miten niitä pitäisi viedä eteen päin?

Turun Sanomien TS Kirja -klubi muuntuu helmikuussa livelähetyksen kautta seurattavaksi kuntavaalipaneeliksi, jossa seitsemän puolueen ehdokkaat kertovat, kuinka aikovat edistää kulttuuriasioita Turussa.

Keskusteluun osallistuvat Sari Anttila (ps), Jussi Fredriksson (vihr), Helen Honkasaari (r), Sara Koiranen (vas), Asko Mäki (sd), Anna Sirkiä (kesk) ja Nora Viikari (kok). TS Kirja -klubeilta tuttuun tapaan keskustelua vetävät Turun Sanomien kulttuurin ja lukemiston päällikkö Tuomo Karhu sekä kirjailija, opettaja Niina Repo Turun yliopistosta.

Katso tallenne TS Kirja -klubin sivuilta.

 

Mikä TS Kirja -klubi?

Turun Sanomien suosittu TS Kirja -klubi jatkuu Turun Kaupunginteatterissa kuukausittaisena yleisötapahtumana. Toimittajien ja kirjailijoiden keskusteluista nautitaan teatterin toisen kerroksen yleisölämpiössä. Vieraita haastattelemassa ovat Turun Sanomien kulttuurin ja lukemiston päällikkö Tuomo Karhu sekä kirjailija-opettaja Niina Repo Turun yliopiston luovasta kirjoittamisesta. Ohjelmistoa suunnittelee heidän kanssaan myös näytelmäkirjailija Satu Rasila. Tilaisuuksiin on aina esteetön ja pääosin vapaa pääsy. Tallenteen tapahtumista voi katsoa Turun Sanomien verkkosivuilta, jos on lehden tilaaja.

Yhteistyössä Turun Sanomat, Turun Kaupunginteatteri ja Turun yliopiston Luova kirjoittaminen.