Taru sormusten herrasta

Työryhmä

Teksti: J. R. R. Tolkien
Dramatisointi: Sami Keski-Vähälä
Ohjaus: Mikko Kouki
Koreografi ja apulaisohjaus: Oula Kitti
Lavastus: Teemu Loikas
Pukusuunnittelu: Pirjo Liiri-Majava
Valosuunnittelu: Janne Teivainen
Videosuunnittelu: Sanna Malkavaara
Äänisuunnittelu ja uudet sävellykset: Iiro Laakso
Naamioinnin suunnittelu: Minna Pilvinen
Pyrosuunnittelu: Tero Aalto

Rooleissa: Stefan Karlsson, Hannes Suominen, Anna Victoria Eriksson, Mika Kujala, Markus Järvenpää, Kirsi Tarvainen, Teemu Aromaa, Markus Riuttu, Miska Kaukonen, Markus Ilkka Uolevi, Antti Kyllönen, Olli Rahkonen, Jonas Saari, Petri Rajala, Valtteri Roiha, Jenni Kitti, Jaakko Hutchings, Iiro Heikkilä, Pekka Laamanen, Jesse Liskola, Vilja Parkkinen ja Sakari Saikkonen.

J. R. R. Tolkien

Ensi-ilta 15.2.2018
Päänäyttämö

Esitys kestää n. 4 h ja siinä on kaksi väliaikaa.

Liput: 42/37/21 € (Tyky-etu käy maksuvälineenä)
Suositusikäraja 11 vuotta, lapset opiskelijalipulla

Osta liput

Kaikkien aikojen suurin fantasiaseikkailu

Teatterikevään tähti on kaikkien aikojen suurin fantasiaseikkailu, joka saa ensi-iltansa Päänäyttämöllämme 15.2. J. R. R. Tolkienin rakastettu Taru Sormusten Herrasta ®  nähdään nyt suurempana, kuin koskaan aiemmin Suomen näyttämöillä. Teatteriversio sormussaagasta tuo hobitit, velhot, örkit, haltiat ja mustat aaveratsastajat elävänä aivan silmiesi eteen. Tempaudut mukaan vauhdikkaaseen seikkailuun, jonka määränpäänä on Sauronin tuomiovuori ja näkymättömäksi tekevän sormuksen tuhoaminen. Vain onnistuminen aikeessa voi pelastaa Keski-Maan kansat. Avainroolissa hyvän ja pahan välisessä taistelussa on pienistä pienin, hobitti Frodo Reppuli.

Luvassa on tarunhohtoa ja taikuutta Päänäyttämön täydeltä. Esityksen hurjia taistelukohtauksia, stuntteja, taidokasta maskeerausta, puvustusta ja lavastusta on valmisteltu kauan. Helmikuussa jättituotannon kaikki palaset loksahtelevat yhteen ja kutsumme sinut mukaan hengästyttävän hienoon seikkailuun!

Seuraa esityksen valmistumista Facebookissa.

Lue Taru sormusten herrasta -menusta, joka tarjoillaan ennakkotilauksesta ennen esitystä.

 
 

 

 

 

 

Perustuu J. R. R. Tolkienin kirjalliseen tuotantoon. Tuotettu The Saul Zaentz Company / Middle-earth Enterprisesin luvallaja sen antamalla lisenssillä. The Lord of the Rings ja siihen sisältyvät hahmot ja paikat ovat The Saul Zaentz Company / Middle-earth Enterprisesin rekisteröityjä tuotemerkkejä.

©2017 The Saul Zaentz Company DBA Middle-Earth Enterprises. Used by permission under license by Turku City Theatre. All Rights Reserved.