Stand up, Turku! -festivaali

Tiedot

Komiikkafestivaali 3.-5.2.2022 > siirtyy syksyyn 2022
W&T Comedy ♥ Turun Kaupunginteatteri
Näyttämö: Pieni näyttämö
Kesto: n. 2 h, sisältää väliajan
Ikäraja: K-18

LIPUT

28 / 26 / 19 €
Lippukategoriat: perusl. / eläk. / opiskelija, työtön
Hinnat sisältävät palvelumaksun. Tyky-etu ja epassi käyvät maksuvälineenä. Esityslippu sisältää Föli-bussikyydin teatterille ja vaatesäilytyksen.

Stand up, Turku! -festivaali siirtyy syksyyn ja toteutuu 20.–22.10. Liput voi joko siirtää syksyyn tai peruuttaa. Lue lisää lippujen siirrosta.

*

Juhlavuosi! Komiikkafestivaali 15 v.

Ihmeiden aika on täällä ja vihdoin pääsemme nauramaan yhdessä ja samalla juhlimaan Stand Up, Turku! -komiikkafestivaalien synttäreitä! Suomalaisen komiikan parhaimmisto saapuu Turkuun jo 15. kertaa. Lavoilla nähdään kolmen päivän aikana yli 30 koomikkoa. Jokaisen huumorimaulle on varmasti omat mausteensa tarjolla. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, jotta voimme taata katsojien terveysturvallisen naurukimaran. Toimi siis nopiaan ja takaa paikkasi Turun hauskimpaan viikonloppuun!

 

Esityksessä noudatetaan viranomaisten suosituksia ja määräyksiä, muutokset ovat mahdollisia. Lipunostaja sitoutuu mahdolliseen koronapassiin ja maskipakkoon.

 

Show't Turun Kaupunginteatterissa

TO 3.2. klo 18:30 Avajaisshow
Niko Kivelä, Sami Hedberg

PE 4.2. klo 18
Tommi Mujunen, Kaisa Pylkkänen, Matti Paalanen, Jack Björklund

PE 4.2. klo 20 Täl pual jokke? Tomi & Heikki Show
Ilta tuo huumorintäyteisen katsauksen turkulaisuuden ytimeen. Luvassa on stand uppia elämästä, arjesta ja Turusta. Tietysti Tomin ja Heikin tyyliin! Nappaa siis ystäväsi kainaloon ja suuntaa eturiviin.

Tomi Haustola, Heikki Vilja

LA 5.2. klo 18
Lasse Oikarinen, Johanna Tohni, Illusia Sarvas, Ali Jahangiri

LA 5.2. klo 20 Mustan huumorin ilta
Maailman onnellisimman kansan huumorisydämet ovat mustia, kuin marraskuiset valtatiet. Tässä illassa mennään huumorissa syvälle sinne mustimpaan sopukkaan ja nauretaan asioille, jotka takaavat paikan sinne alimmalle ritilälle alakerran herran kartanoon. Tässä illassa on lupa nauraa aivan kaikelle!

Tommi Ylimäinen, Eero Corso, Ursula Herlin, Robert Pettersson

 

Katso myös Stand up, Teatteri! -komiikkaklubin kevään aikataulu.