Molli ja kumma

Työryhmä

Alkuperäisteos: Katri Kirkkopelto
Ohjaus: Jukka Kittilä
Käsikirjoitus: Juho Golnick
Musiikki: Valtteri Lipasti
Lavastus: Riku Suvitie
Valaistus: Arttu Aarnio
Puvustus: Kaarina Kopola
Nuket: Pia Kalenius

Näyttelijät: Thomas Dellinger ja Antton Kainulainen

Katri Kirkkopelto - Juho Golnick

Kantaesitys 13.10.2018 Sopukassa
Yhteistuotanto: TKT & Kurnuttava Sammakko
Esityksen kesto n. 40 min., ei väliaikaa
Ikäsuositus 3+

Lastenesitys ystävyydestä ja erilaisuudesta

”Mollin puutarhaan oli ilmestynyt jotain kummallista. Suuret jalanjäljet – tai oikeastaan valtavat! Kuka kumma ne oli tehnyt? Oliko se joku vaarallinen? Voisiko se vaikka syödä Mollin ja Pikku Sisun?”

Selvittäessään kummallisen olennon salaisuutta Molli ja Pikku Sisu joutuvat pohtimaan pelkoa, rohkeutta, kuvitelmia ja ennakkoluuloja. Heidän ystävyytensä joutuu koetukselle. Mollin mielestä Kumma on jotain lumoavaa, mutta Pikku Sisun mielestä olento on pelkkä ruma iso, vihreä marsu, joka on vienyt hänen ystävänsä kaiken huomion. Pikku Sisu tuntee olonsa loukatuksi ja hylätyksi. Löytyykö Mollin puutarhasta tilaa heille kaikille kolmelle?

Molli ja Kumma on tarina ystävyydestä, mustasukkaisuudesta ja erilaisuudesta. Ja salaisuudesta, jonka jokainen ystävä jättää jälkeensä.

Lastenteatteri Kurnuttava Sammakko toteuttaa Molli ja Kumma-esityksen yhteistyössä Turun Kaupunginteatterin kanssa. Tekijöinä on sama työryhmä, joka toteutti alkuperäisen Molli-esityksen Kurnuttavalle Sammakolle keväällä 2015. Esitys on tilattavissa päiväkoteihin, alakouluihin ja lastentapahtumiin ympäri Suomen.

Liput

13 € aik. /10 € lapset
Hinnat sisältävät palvelumaksun. Tyky-etu ja epassi käyvät maksuvälineenä.

Osta liput tästä!