Luolamiehen ruuhkavuodet

Lavalla

Luolamiesisänä Valtteri Roiha

Poistunut ohjelmistosta.

Valtteri Roihan stand up -komedia perhe-elämän haasteista

Ensi-ilta Domino-teatterissa 29.10.2015

Kuvagalleria

Esitys

On yksi asia tulla isäksi ensimmäisen kerran. Ja vastaavasti on aivan toinen asia tulla isäksi toisen kerran. Silloin nimittäin lapsiperheen tiukkojen tilanteiden kerroin ei ainoastaan tuplaannu, vaan tuntuu suorastaan räjähtävän käsiin.

Samaan aikaan kun luolamiesisä käy töissä, hän myös jatkuvasti laajentaa ja remontoi reviiriään. Rouvansa kanssa luolamies aikatauluttaa toisen lapsen hoitoon viemiset ja sieltä hakemiset sekä toisen lapsen harrastuskuljetukset, hammashoidot, auton katsastuksen sekä lasten syntymäpäiväjuhlien järjestämisen. Kunnes arvaamaton norovirus kaataa kaikki suunnitelmat.

 

Luolamiesisässä arjen kaaos herättää selviytyjän: riittää, että porukka pysyy hengissä, kaikki muu hoituu ajallaan. Luolanaisessa kaaos puolestaan herättää supersuorittajan: töiden ja kotitöiden lisäksi on käytävä joogassa, puhuttava parisuhteesta ja löydettävä sisäinen tasapaino. Ei siis mikään ihme, että ruuhkavuosien keskellä luolamiesisä on valmis tilaamaan itselleen ajan suuhygienistille vain saadakseen hetken omaa aikaa.

Luolamiehen ruuhkavuodet on tunnistettava komedia lapsiperheen ihanasta kaaoksesta ja arjen sankaruudesta. Se on jatkoa Valtteri Roihan kirjoittamalle tarinalle Luolamiehen poika.

 

Luolamiehen ruuhkavuodet mediassa

Ihan kivaa ja hiukan hassunhauskaa pohdintaa ruuhkavuosista, Toiseen todellisuuteen -blogi 3.12.2015

Hersyvää huumoria ruuhkavuosia eläville suoraan Maskusta, Turun Seutusanomat 6.11.2015

Roihan luolamies on mukava perheenisä, TS 31.10.2015