FORK Chapter 2: The End Tour

Tiedot

Vierailuesitys 22.5. klo 19 ja 23.5.2020 klo 14 & 19
Uudet vierailupäivämäärät 30.11. klo 19 ja 1.12.2020 klo 16 & 19.30
Näyttämö: Päänäyttämö
Kesto: 2 h 20 min, sisältää väliajan

 

Liput

Permanto: 46 / 44 €
Parvi: 42 / 39 €
Lippukategoriat: peruslippu / eläk., opiskelija, työtön

Hinnat sisältävät Lippupisteen palvelumaksun ja narikan, eivät toimitusmaksua. Tyky-etu ja epassi käyvät maksuvälineenä. Esityslippu sisältää Föli-bussikyydin teatteriin ja vaatesäilytyksen.

Turun Kaupunginteatterin kaikki yleisötoiminta ja esitykset perutaan koko kevätkauden 2020 osalta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Forkin konsertti siirtyy syksyyn, myyntipalvelu on yhteydessä lipun ostaneisiin. Lisätietoa lippujen vaihdosta täällä.

*

A cappella -yhtyeen jäähyväiset

Tämä on FORKin viimeinen show! Unelmamatka, jolle neljä ystävää lähtivät kalliolaisesta keittiöstä vuonna 1996, on tulossa päätökseensä. 23 vuoden ajan olemme matkanneet maailman ympäri ja laulaneet yli puolelle miljoonalle iloiselle fanille. Mutta myös unelmien täytyy päättyä ja haluamme lopun tulevan unelman ollessa kauneimmillaan.

Unelmamatkamme loppuu toukokuussa 2020. Ennen sitä haluamme juhlistaa kanssanne kaikkea rakastamaamme; musiikkia, elämää ja tämän kaiken sisältämää mahtipontista hulluutta.

The End Tour tulee olemaan kiertue, jossa toteutamme viimeisiä kunnianhimoisia ideoitamme! Kaikki tulee tietenkin olemaan suurempaa ja kauniimpaa kuin koskaan aikaisemmin… Haluamme luonnollisesti tarjota otteita koko tuotantomme parhaimmistosta, mutta myös omia henkilökohtaisia suosikkikappaleitamme. Yhdessä Suomen parhaimpien valo-, ääni-, pukusuunnittelijoiden ja stylistien kanssa haluamme täräyttää show’lla, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Vielä kerran keräännymme nostamaan samppanjalasimme, unohtaaksemme hetkeksi kaiken muun ja tehdäksemme yhdessä maailmasta hieman onnellisemman. Tervetuloa juhlistamaan kanssamme tätä viimeistä vuottamme!

 

Lämpimin terveisin,

FORK

 

Fork, The End Tour 2020, kuva Juha Mustonen.