Euron Viisut

Tiedot

Ensiesitys 15.5.2020 klo 20.
Liput myynnissä 4.5. klo 10 - 22.5. klo 18.
Esitys Keikalla.fi-palvelussa 15.5. klo 20 - 22.5. klo 20.
Yhteistuotanto: W&T Comedy ♥ Turun Kaupunginteatteri
Näyttämö: Kuvattu Pienellä näyttämöllä

Liput

12 € peruslippu / 20 € kannatuslippu

Parhaimmat viisuparodiat kautta aikain!

Kaivatut naurun lähettiläät, eli dragartistit Jukka K. ja Divet, tuovat euroviisutunnelman suoraan olohuoneeseesi! Turun Kaupunginteatterista striimattava Euron Viisut -show tuo lavalle ikimuistoisimmat ja erikoisimmat viisuhahmot. Herrat korkokengissä ovat jo yli kymmenen vuoden ajan hallinneet täydellisesti viisutähtien ja floppien eleet ja ilmeet Lailasta Lordiin. Älä siis murehdi  peruuntuneita Euroviisuja, vaan anna Euron Viisujen tuoda suoraan kotiisi kevään parhaimmat bileet ja raikuvimmat naurut. Nyt on aika pistää parempaa paitulia päälle ja virittää äänihuulet valmiiksi, sillä näitä karkeloita ei missaa naapurikaan!

Yhteistyöllä iloa kotisohville

Turkulaisen W&T Comedyn ja Turun Kaupunginteatterin pitkän linjan yhteistyö komiikkaklubien parissa tarjosi toimivan pohjan uudelle verkkoshow'lle. Nyt yleisön ilahduttamisessa ovat mukana myös Lippupiste ja lähetysalustana toimiva keikalla.fi. Verkkoshow'n tavoitteena on paikata Euroviisu-vajetta ja tuoda iloa kevättä eristyksessä viettäville suomalaisille.

Myös dragartistit Divet eli Marko Vainio ja Jukka K. eli Jukka Kuronen ovat innoissaan voidessaan vastata yleisön toiveisiin nähdä heitä esitystauon aikanakin. Esiintyjät ovat Euroviisujen vannoutuneina faneina paneutuneet aiemminkin aiheeseen yhteisellä Lailasta Lordiin -kiertueellaan. Euron Viisuissa nähdään parhaat palat yli kymmenen vuoden aikana hiotusta tähtikavalkadista.

"Paras euroviisumuistoni on tietty Lordin voitto. Ja ehdottomasti meidän yhteiset Lailasta Lordiin -show't Divetin kanssa! Mun pokka on kovilla aina, kun Katri-Helena on Tarja Halosen euroviisuhaastattelussa. Divetin ilmeet ovat usein niin paljon puhuvia", muistelee Jukka K.

"Euroviisut on elämäni! En ole ikinä kokenut niitä livenä, mutta sitäkin enemmän kuunnellut biisejä päivittäin. Meidän show'ssa putoan joka kerta, kun näen lavan takaa Jukan Helena Paprizou -hahmon vetävän viulunkielen  pikkuhousuistaan", nauraa Divet.