39 askelta

Tiedot

Ensi-ilta 4.6.2021
Emma Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistuotanto
Näyttämö: Emma Teatteri, Naantali
Kesto: n. 2 h, sisältäen väliajan
K-18, anniskelukatsomo

Liput

38/36 €
Lippukategoriat: perusl. / opiskelija
Hinnat sisältävät palvelumaksun. Tyky-etu, epassi ja Turun Kaupunginteatterin lahjakortti käyvät maksuvälineenä teatteritalon lippukassalla. Ticketmasterin lippu ei käy bussilippuna Föli-linjoilla.

Peribrittiläinen dekkarikomedia

Väärä mies, viileä nainen, musta brittihuumori - ja hurjin takaa-ajo, joka Emma Teatterin lavalla on kuunaan nähty! Tämän vuoden must see -kesäkomedia on itsensä Alfred Hitchcockin kuuluisaksi tekemä vakoojafarssi 39 askelta.

Nostalginen dekkarikomedia sysää katsojat Englannin ylämaille keskelle hurjaa takaa-ajotarinaa, jossa poikamies Hannay pakenee tekaistua murhasyytöstä. Oh, dear! Pakomatkalla kierroksia lisää junassa kohdattu vaaleaverikkö. Onnistuuko päähenkilömme todistamaan syyttömyytensä, paljastamaan mitä 39 askelta tarkoittaa ja löytämään rakkauden? Huumori on luonnollisesti mustaa, niin kuin huolella haudutettu Earl Gray -tee. Keitos nautitaan aikuisten kesken (K-18) katetun ulkoilmateatterin katveessa kauniilla Kailon saarella. Takuulla time well spent.

Suosikkitekijät Hitchcockin jalanjäljissä

Parhaana komedianakin palkittu näytelmä nähdään sutjakkaasti rullaavien seikkailujen mestarin Mikko Koukin ohjauksena. Ja iloksenne voimme todeta, että yes, indeed, yleisön rakastamat Emma-veteraanit Miska Kaukonen ja Tom Petäjä nähdään jälleen näyttämöllä. Pääroolissa huhkii Don Juanista ja Taru sormusten herrasta tuttu ja tanssimallakin koko kansan hurmannut Hannes Suominen. Yleisön yllättää komediadebyyttinsä tekevä Elviira Kujala. 

Tekijät

Teksti perustuu John Buchanin kirjaan
Sovitus Patrick Barlow
Suomennos Timo Mikkola
Ohjaus Mikko Kouki
Lavastussuunittelu Jani Uljas
Pukusuunnittelu Tuomas Lampinen
Äänisuunnittelu Tuomas Rissanen
Valosuunnittelu Riku Rämä
Naamioinnin suunnittelu Saara Tawast
Rooleissa Miska Kaukonen, Elviira Kujala, Hannes Suominen, Tom Petäjä

Katso esityksen Teosavaus Facebookista.

Tutustu näytelmän alkuperäisiin tekijöihin.

Vieraile turvallisesti Emma Teatterissa kesällä 2021

Lähetämme katsomojärjestelyjä koskevat ohjeet sähköpostiisi näytösviikolla. Tutustuthan ennen vierailua meillä turvallisen teatterikäynnin ohjeisiin.

Vierailethan meillä vain terveenä. Jos seurueessanne joku sairastuu, niin vaihdamme tarvittaessa koko seurueen liput kuluitta toiseen päivään. Lippujen vaihtotilanteessa ota yhteyttä myynti@emmateatteri.fi. Myös henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä.

Esityskuvat

Kuvat Otto-Ville Väätäinen