Koululaisryhmät

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa koululaisille ja päiväkotiryhmille räätälöityjä palveluita ja etuja.

Teatterikierrokset

Koululaisryhmät pääsevät tutustumaan teatteritaloon ja eri osastoilla tehtävään työhön opastetuilla koululaiskierroksilla. Kierros kestää reilun tunnin ja sisältää portaita. Sisältöä voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Kysy lisää koululaiskierroksista osoitteesta kaupunginteatteri.myynti@turku.fi.

Elämyspolku

Turun Kaupunginteatteri on mukana Turun kaupungin Elämyspolku-toiminnassa. Teatterikäynti kuuluu Elämyspolun ohjelmaan kolmannella, viidennellä ja yhdeksännellä luokalla. Toivotamme peruskoululaiset opettajineen lämpimästi tervetulleiksi teatteriin Elämyspolku-hinnalla 12 € /lippu. Lippuvaraukset sähköpostitse kaupunginteatteri.myynti@turku.fi.

Kevään ohjelmiston Elämyspolku-näytökset:
Cabaret (9. lk)
Kysy siskoilta (9. lk)
Kaksi paavia (9. lk)
Don Juan (9. lk)
Nokia (9. lk)
Mies, joka rakasti järjestystä (9. lk)

Esitykset: Turun Kaupunginteatteri, Itäinen Rantakatu 14

Lue lisää Elämyspolusta.

Ysivip

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa kaikille Turun kouluissa yhdeksättä luokkaa käyville vapaan pääsyn teatterin omien tuotantojen esityksiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Ysivip-kortilla. Maksuttoman lipun saa tuntia ennen esitystä esittämällä Ysivip-kortin teatterin lippukassa Lippiksellä. Lipun saa, mikäli näytöksessä on tilaa. Ei ennakkovarauksia.

Kevään ohjelmiston Ysivip-näytelmät:
Cabaret
Nokia
Kysy siskoilta
Kaksi paavia
Don Juan
Mies, joka rakasti järjestystä

Esitykset: Turun Kaupunginteatteri, Itäinen Rantakatu 14

Lue lisää Ysivip-toiminnasta.

Ikärajat

Merkitsemme ikärajoilla tai -suosituksilla esitykset, joissa on lapsille sopimatonta sisältöä. Myös lapsille suunnattujen esitysten yhteydessä on aina mainittu suositusikärajat.