Lipunmyynti

Hallin Lippiksen aukioloajat

Normaalit aukioloajat ti–pe klo 11–18, la klo 10–16

Turun Kaupunginteatterin lippumyymälä Hallin Lippis palvelee Turun Kauppahallissa (Eerikinkatu 16, 20100 Turku). Hallin Lippiksen normaali aukioloaika on ti–pe klo 11–18, la klo 10–16.

Puhelinpalvelumme 02 262 0030 palvelee kaikkia yksittäis-, ryhmä- ja yritysasiakkaita. Normaali puhelinpalveluaika on ma klo 9–16, ti–pe klo 9–18, la klo 10–16.

Palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa kaupunginteatteri.myynti@turku.fi.

Hinnat

Turun Kaupunginteatterin omien tuotantojen ja yhteistuotantojen tämänhetkinen hinnasto (perushinta/eläkeläiset/opiskelijat):

Kissa kuumalla katolla 38/35/32 €
Suoraa puhetta 28/25/20 €
Toc Toc 38/35/32 €
Tom of Finland 45/40/37 €
Fingerpori 34/32/32 €

Vierailuesitysten hinnat vaihtelevat. Tarkista hinnasto ohjelmistosivuilta.

Alennukset

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa alennuslippuja opiskelijoille ja eläkeläisille kaikkiin omiin esityksiinsä. Poikkeuksena ovat vierailuesitykset, joihin on tarjolla vain perushintaisia lippuja.

Alennuksen lunastaakseen opiskelijan on lippua ostaessaan esitettävä voimassa oleva opiskelijakortti tai todistus oppilaitokselta, eläkeläisten puolestaan eläkeläiskortti. Kortti on pidettävä mukana myös teatterissa.

Opiskelijat voivat maanantaista torstaihin ostaa ovelta liput Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin 10 euron hintaan. Lue lisää edusta. 

Kysy lipunmyynnistämme alennettuja hintoja myös varusmiehille ja työttömille!

Ryhmäasiakkaille tarjoamme erikoishintaisia lippuja Turun Kaupunginteatteriin omiin esityksiin. 30–49 hengen ryhmä saa jokaisesta peruslipusta euron alennuksen ja varaukseen sisältyy kaksi maksutonta lippua. Yli 50 hengen ryhmä saa jokaisesta peruslipusta kahden euron alennuksen. Lue lisää ryhmille tarjoamistamme palveluista.

Saattajakortin haltijat ja SPR:n Kulttuuriystävä-palvelun avustajat ja avustettavat pääsevät puoleen hintaan Turun Kaupunginteatterin esityksiin. 

Veikkauskortti oikeuttaa 5 euron alennukseen peruslipun hinnasta Turun Kaupunginteatterin omiin näytelmiin. Etu on voimassa maanantaista torstaihin, ostorajoitus 2 lippua/kortti.

Lippuvaraukset

Liput voi lunastaa ilman toimituskuluja ainoastaan Hallin Lippikseltä. Yksittäiset liput tulee lunastaa viimeistään kahden viikon kuluttua varauksesta. Ryhmävaraukset on lunastettava kuukautta ennen esityspäivää.

Lunastettuja lippuja ei vaihdeta tai osteta takaisin.

Varaukset voi noutaa teatterin oman lippumyymälän lisäksi myös Lippupisteen ja Ticketmasterin (Emma Teatterissa esitettävien näytelmien liput) toimipaikoista. Lippujen hintaan lisätään tällöin Lippupisteen tai Ticketmasterin palvelumaksu.

Turussa Lippupiste ja Ticketmaster palvelevat mm. Stockmannin ja Sokos Wiklundin tavarataloissa sekä K-citymarketeissa, Prismoissa ja R-kioskeilla.

Logomo- ja Domino-teatterien lipunmyynti

Logomo- ja Domino-teattereissa lipunmyynti palvelee tuntia ennen esityksen alkua. Saatavilla on vain alkavan esityksen lippuja, eikä loppuunmyydyissä esityksissä ole lipunmyyntiä. Lunastettuja lippuja ei vaihdeta tai osteta takaisin. Maksuvälineinä käyvät vain käteinen ja pankkikortti.

Hyväksytyt maksutavat

Hallin Lippiksellä voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai Visa-, Visa Electron, Mastercard- ja Eurocard -luottokorteilla.

Lippumyymälässä otetaan vastaan myös lahjakortteja ja tyky-maksuvälineitä (rannekkeet, Smartum-kulttuurisetelit, Virikesetelit). Tyky-maksuvälineet käyvät kaikkiin Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin. Tyky-maksuvälineillä voi ostaa liput myös suurimpaan osaan vierailuesityksistä, tarkista asia vierailuesityksen omalta ohjelmistosivulta.

Logomo- ja Domino-teatterien lippukassoilla maksuvälineiksi käyvät vain käteinen ja pankkikortti.

Ryhmiltä ja yrityksiltä liput voidaan myös laskuttaa. Tällöin perittävä laskutuslisä on eräpäivästä riippuen 10 tai 30 euroa.

Lippupiste

Turun Kaupunginteatterin lippuja voi ostaa Lippupisteen verkkokaupasta. 

Lippuja voi varata myös Lippupisteen puhelinpalvelun kautta numerossa 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm/mpm). Palveluajat ovat ma–la klo 9–21, su klo 10–18 (poikkeukset juhlapyhinä mahdollisia).

Sekä puhelimitse että verkossa varatut liput voi noutaa Lippupisteen toimipaikoista kautta maan. Lippupiste palvelee mm. Stockmannilla, Turun Wiklundilla, K-citymarketeissa, Prismoissa ja R-kioskeissa.   

Lippupisteen kautta lunastettuihin lippuihin lisätään Lippupisteen palvelumaksu. Palvelumaksua ei peritä Hallin Lippikseltä lunastetuista lipuista.

Ticketmaster (Emma Teatterin esitykset)

Lippuja Turun Kaupunginteatterin kesäteatteriesityksiin Naantalin Emma Teatterissa voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta.

Lippuja voi varata myös Ticketmasterin puhelinpalvelun kautta numerossa 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Palvelu on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8–21, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 10–18 (poikkeukset mahdollisia).

Sekä puhelimitse että verkossa varatut liput voi noutaa Ticketmasterin toimipaikoista kautta maan. Ticketmaster palvelee mm. Stockmanilla, Turun Wiklundilla, K-citymarkeissa, Prismoissa ja R-kioskeilla.   

Ticketmasterin kautta lunastettuihin lippuihin lisätään Ticketmasterin palvelumaksu. Palvelumaksua ei peritä Hallin Lippikseltä lunastetuista lipuista.

Esityksen peruuntuessa

Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa.

Ensisijaisesti ostetut liput vaihdetaan toiseen esitykseen, mutta erityistilanteissa neuvottelemme myös muista vaihtoehdoista. Teatteri ei korvaa muita kuluja, kuten Lippupisteen palvelumaksuja.