Aukioloajat ja tietoa lipuista

Lippukassan aukioloajat

Avoinna ti-la 12-19
Osoite: Itäinen Rantakatu 14, Turku

 

Myyntipalvelun aukioloajat

Myyntipalvelu puhelimessa palvelee ma-pe klo 9-17.

Numero: 02 262 0030
kaupunginteatteri.myynti@tkteatteri.fi

 

Lippis-kahvilan aukioloajat

Kahvila palvelee vain näytöstoiminnan yhteydessä.

Turun Kaupunginteatterin lippumyymälä Lippis palvelee teatteritalon katutasossa osoitteessa Itäinen Rantakatu 14. Näytöskauden aikana lippukassa on avoinna pääsääntöisesti ti-la klo 12-19 ja viimeinen aukiolotunti on varattu illan näytökseen tulevien palvelemiseen. 

Puhelinpalvelumme 02 262 0030 palvelee kaikkia yksittäis-, ryhmä- ja yritysasiakkaita ma-pe klo 9-17. Puhelusta ei veloiteta lisämaksuja. Palvelemme arkisin myös sähköpostitse osoitteessa kaupunginteatteri.myynti@tkteatteri.fi

Suosittelemme asiakkaita käyttämään vain teatterin virallisia lipunmyyntikanavia eli teatterin omaa myyntipalvelua, lippukassaa ja asiamiehiä, Lippupisteen myyntipisteitä ja verkkokanavia sekä Kauppatorin Monitoria

Lisätietoa syksyn lipuista

Haluamme, että vierailusi meillä on mahdollisimman turvallinen ja seuraammekin tarkkaan viranomaisten ohjeistuksia. Syksyn 2021 esityksiin myydään vain rajattu määrä lippuja turvavälien mahdollistamiseksi. Syys- lokakuun esityksiin liput myydään riveittäin, paikkanumerot eivät ole käytössä. Paikkoja avataan myyntiin lisää, mikäli pandemiatilanne helpottaa ja yleisörajoituksia puretaan. Huomaathan, että päivitykset valtakunnallisissa turvallisuusohjeistuksissa saattavat aiheuttaa muutoksia istumajärjestykseen katsomossa.

Poikkeusajan takia olemme pidentäneet teatterin omasta lippumyymälästä ostettujen lippujen lunastusaikaa. Jos varaat teatteriliput nyt, voit lunastaa ne vasta 1 kk ennen esitystä. Koska on erittäin tärkeätä, että teatterikatsomoon ei tulla kipeänä, vaihdamme myös tarpeen vaatiessa lippusi kuluitta myöhempään näytökseen.

Hinnat

Teatterilipun hinta vaihtelee katsomopaikan sijainnin mukaan, eli käytössä on lohkohinnoittelu. Huom. syys-lokakuussa paikkanumerot eivät ole voimassa, mutta liput ostetaan tietylle katsomoriville. Tutustu katsomokarttoihin. Esityskohtaiset hinnat on kerrottu esityssivuilla kohdassa Tiedot.

Palvelumaksut sisältyvät lippujen hintoihin. Palvelumaksun suuruus vaihtelee lipun hinnan mukaan (2,50 €-3,50 € /lippu). Palvelumaksuja ei palauteta missään tilanteessa.

Teatterilippu toimii myös bussilippuna Föli-linjoilla esitykseen tullessasi. Föli-etu etu ei koske Emma Teatterin kesäesitysten lippuja, jotka myy Ticketmaster. Lue lisää Föli-yhteistyöstä.

Alennukset

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa alennuslippuja opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille kaikkiin omiin esityksiinsä. Poikkeuksena ovat vierailuesitykset, joihin on tavallisesti tarjolla vain perushintaisia lippuja. Alennuksen lunastaakseen tulee lippuostoksilla ja esitykseen tullessa olla mukana alennukseen oikeuttava todistus tai kortti.

Opiskelijat voivat maanantaista torstaihin ostaa ovelta liput Turun Kaupunginteatterin omien esitysten saman päivän näytöksiin 10 euron hintaan. Lue lisää saman päivän opiskelijaedusta. 

Kysy lipunmyynnistämme alennettuja hintoja myös varusmiehille!

Ryhmäasiakkaille tarjoamme erikoishintaisia lippuja Turun Kaupunginteatteriin omiin esityksiin. 20–49 hengen ryhmä saa jokaisesta peruslipusta euron alennuksen ja varaukseen sisältyy yksi maksuton lippu. Yli 50 hengen ryhmä saa jokaisesta peruslipusta kahden euron alennuksen ja varaukseen sisältyy kaksi maksutonta lippua. Lue lisää ryhmille tarjoamistamme palveluista.

Saattajakortin haltijat ja SPR:n Kulttuuriystävä-palvelun avustajat pääsevät avustettavan kanssa maksutta Turun Kaupunginteatterin esityksiin. 

Veikkauskortti oikeuttaa 5 euron alennukseen peruslipun hinnasta (ei voi yhdistää muihin etuihin) Turun Kaupunginteatterin omiin näytelmiin. Etu on voimassa maanantaista torstaihin, ostorajoitus 2 lippua/kortti. Veikkauskortti tulee olla mukana ja alennuksen saa teatterintalon Lippiksellä ja kaikissa Lippupisteen palvelupisteissä.

Erityisryhmiin kuuluvien lippuvaraukset

Mikäli liikut pyörätuolilla tai tarvitset avustajan tai tulkin esitykseen, liput kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen teatterin oman myyntipalvelun kautta numerosta 02 262 0030 tai sähköpostitse kaupunginteatteri.myynti@tkteatteri.fi

Tulkkaus viittomakielelle voidaan järjestää, kun tulkkauksesta sovitaan etukäteen teatterin kanssa. Teatteri myös auttaa tarvittaessa tulkin valmistautumista tehtävään.

Lippuvaraukset

Yksittäiset liput tulee lunastaa viimeistään kahden viikon kuluttua varauksesta. Ryhmävaraukset on lunastettava kuukautta ennen esityspäivää, vierailuesitysten liput on lunastettava 2 kk etukäteen. Lunastettuja lippuja ei vaihdeta tai osteta takaisin.

Palvelumaksut sisältyvät lippujen hintoihin. Palvelumaksun suuruus vaihtelee lipun hinnan mukaan 2,50e-3,50e/lippu. Palvelumaksuja ei palauteta missään tilanteessa.

Varaukset voi noutaa teatterin oman lippumyymälä Lippiksen lisäksi myös Lippupisteen ja Ticketmasterin (Emma Teatterissa esitettävien näytelmien liput) toimipaikoista. Turussa Lippupiste palvelee mm. Stockmannin tavaratalossa sekä K-citymarketeissa, Prismoissa ja R-kioskeilla. Katso lähin Ticketmaster-lippukauppa.

Lippupisteen toimipaikoissa lipputilaukseen lisätään 2 € toimitusmaksu. R-kioskilla lippupisteen lippujen toimitusmaksu on 1 € / lippu + 2 € / tilaus. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla.

Hyväksytyt maksutavat

Teatteritalon Lippiksellä voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai Visa-, Visa Electron, Mastercard- ja Eurocard -luottokorteilla. Maksutavaksi käyvät myös useat tyhy-maksutavat, Lippupisteen lahjakortti ja teatterin oma lahjakortti.

Tyhy-maksuvälineet käyvät kaikkiin Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin. Tyhy-maksuvälineillä voi ostaa liput myös suurimpaan osaan vierailuesityksistä, tarkista asia vierailuesityksen omalta ohjelmistosivulta. Mikäli haluaa lunastaa liput toisen henkilön tyhy-maksuvälineillä, niin edellytämme, että mukana on maksuvälineen haltijan antama valtakirja. Tyhy-edulla voi ostaa myös henkilökohtaisen teatterikortin, jonka voi käyttää myöhemmin teatterilippuihin. Kulttuurisetelit ja epassi käyvät maksuvälineenä paitsi teatteritalon Lippiksellä, myös useissa Lippupisteen palvelupisteissä.

Ryhmiltä ja yrityksiltä liput voidaan myös laskuttaa. Tällöin perittävä laskutuslisä on eräpäivästä riippuen 10 tai 30 euroa.

Nämä virikemaksutavat käyvät meillä:
Kaupungin Tyky-ranneke
Arvosetelit: Tyky+, Smartum, Edenred
Sovellukset: ePassi, SmartumPay, Edenred Pay
Kortit: Edenred, Ticket Mind & Body, Ticket Duo

Meillä eivät käy:
Sovellukset: Eazybreak, MobilePay

Lippupiste

Turun Kaupunginteatterin lippuja voi ostaa Lippupisteen verkkokaupasta. Verkkokaupassa tehdyt lippuostokset maksetaan heti ja lippu.fi lisää hintaan toimituskulun.

Lippuja voi varata myös Lippupisteen puhelinpalvelun kautta numerossa 0600 900 900 (2,00 €/min+pvm/mpm). Palveluajat ovat ma–la klo 9–21, su klo 10–18 (poikkeukset juhlapyhinä mahdollisia).

Sekä puhelimitse että verkossa varatut liput voi noutaa Lippupisteen toimipaikoista kautta maan. Lippupiste palvelee mm. Stockmannilla, K-citymarketeissa, Prismoissa ja R-kioskeissa.   

Lippupisteen kautta lunastettuihin lippuihin lisätään Lippupisteen toimitusmaksu. Toimitusmaksua ei peritä teatteritalon lippukassalta lunastetuista lipuista.

Ticketmaster (Emma Teatterin esitykset)

Lippuja Turun Kaupunginteatterin kesäteatteriesityksiin Naantalin Emma Teatterissa voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta.

Lippuja voi varata myös Ticketmasterin puhelinpalvelun kautta numerossa 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Palvelu on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8–21, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 10–18 (poikkeukset mahdollisia).

Sekä puhelimitse että verkossa varatut liput voi noutaa Ticketmasterin toimipaikoista kautta maan. Ticketmaster palvelee mm. Stockmanilla, K-citymarkeissa ja Prismoissa. 

Ticketmasterin kautta lunastettuihin lippuihin lisätään Ticketmasterin toimitusmaksu. Toimitusmaksua ei peritä teatteritalon Lippikseltä lunastetuista lipuista.

Kauppatorin Monitori

KOP-kolmio, Aurakatu 8
Ma-pe klo 9-18, lauantaisin klo 10-15
Puh. 02 262 7444
Tarkemmat tiedot Kauppatorin monitorin sivulta

Kauppatorin Monitorin matkailuneuvonnasta voi ostaa sekä varata teatterilippuja ja lunastaa lippuvarauksia. Monitorin matkailuneuvonnassa maksutapana käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit, Turun Kaupunginteatterin lahjakortti sekä Turun kaupungin Tyky-ranneke. Monitorista saa myös lahjakortteja teatteriin. Ryhmien varauksia ja lunastuksia sekä peruuntuneiden esitysten lipunsiirtoja ei voi tehdä Monitorissa.