Teatteritalon palvelut

Teatteritalon remontti valmistuu syksyllä ja talo avataan käyttöön päänäyttämön ensi-illalla 15.9.2017.

Vuonna 1962 valmistuneen modernin rakennuksen tilat ovat käyneet läpi mittavat korjaukset. Alkuperäisen rakennusajan hengessä remontoitu talo tarjoaa tyylikkäät puitteet niin teatterikokemukselle kuin tilaisuuksiin ja juhliinkin. Kaikkien tilojen esteettömyys, akustiikka ja tekniikka vastaavat nykypäivän vaatimuksia.

Uusitussa teatteritalossa toimii kolme näyttämöä: Iso näyttämö, Pieni näyttämö ja Sopukka. Niiden lisäksi erikokoisia tiloja löytyy niin kokouksiin kuin cocktailtilaisuuksiinkin. Pieni näyttämö ja Sopukka ovat monipuolisesti muunneltavissa erilaisia tilaisuuksia varten, cocktailtilaisuuksista istuviin illallisiin ja kokouksiin. Tyylikkäät lämpiöt mahdollistavat messut ja yritysesittelyt jokirantanäkymin.

Remontin valmistuttua kaikki palvelut saa saman katon alta. Teatteritalossa aloittaa toimintansa ravintola, joka huolehtii laadukkaista tarjoiluista väliajalla. Teatterivierailun yhteyteen voi tilata illallisen tai kokouksiin voidaan yhdistää illanvietto teatteriesityksen parissa tai muuta ohjelmaa, jota teatteri toteuttaa tilauksesta.

Teatteritalon sijainti on kaupungin parhaalla paikalla jokirannassa ja viereinen Teatterisilta tarjoaa lyhyen kävelymatkan keskustaan.

Osoite: Itäinen Rantakatu 14

Lataa Päänäyttämön  katsomokartta(pdf)

Lataa Pienen näyttämön katsomokartta (pdf)

Väliaikatarjoilu

Syksyn näytösten väliaikamyynti avautuu loppukesästä Turun Kaupunginteatterin nettisivuilla.