STAND UP, TURKU! -FESTIVAALI K-18

3.2.2022–

5.2.2022 18.00

STAND UP, TURKU! -FESTIVAALI K-18

Stand Up, Turku! -komiikkafestivaali 15-v juhlavuosi!

Ihmeiden aika on täällä ja vihdoin pääsemme nauramaan yhdessä ja samalla juhlimaan Stand Up, Turku! -komiikkafestivaalien synttäreitä! Suomalaisen komiikan parhaimmisto saapuu Turkuun jo 15.kertaa. Yli 30 koomikkoa kolmen päivän aikana. Jokaisen huumormaulle on varmasti omat mausteensa tarjolla. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, jotta voimme taata katsojien terveysturvallisen naurukimaran. Toimi siis nopiaan ja takaa paikkasi Turun hauskimpaan viikonloppuun!

EsityksIssä noudatetaan viranomaisten suosituksia ja määräyksiä. Lipunostaja sitoutuu mahdolliseen koronapassiin ja maskipakkoon.

TO 3.2. Turun Kaupunginteatteri

klo 18.30
Avajaisshow – Sami Hedberg ja Niko Kivelä

Pe 4.2. Turun Kaupunginteatteri

klo 18.00
Tommi Mujunen, Kaisa Pylkkänen, Matti Paalanen ja Jack Björklund

klo 20.00
Täl pual jokke? -Tomi Haustola ja Heikki Vilja Show”Ilta tuo huumorintäyteisen katsauksen turkulaisuuden ytimeen. Luvassa on stand uppia elämästä, arjesta ja Turusta. Tietysti Tomin ja Heikin tyyliin! Nappaa siis ystäväsi kainaloon ja suuntaa eturiviin.”

Pe 4.2. Logomo

klo 19.00 Teatro-sali
Ali Ihmemaassa 2.0 -Ali Jahangiri“Ali Ihmemaassa 2.0.” on Ali Jahangirin uusi koko illan stand up -komedia esitys, joka sukeltaa syvälle ihmeellisen kauniiseen maahan, jota tunnetaan nimellä Suomi. Esityksessä Ali raottaa raikkaalla tavalla oman historiikkinsa ja samalla kutsuu katsojan mielenkiintoiselle seikkailulle 90-luvulta tähän päivään.”

klo 20.00 Logomo-sali
Heli Sutela, Jaakko Saariluoma, Teemu Vesterinen, Mikko Vaismaa, Eeva Vekki ja Tommi Ylimäinen

La 5.2. Turun Kaupunginteatteri

klo 18.00
Lasse Oikarinen, Johanna Tohni, Illusia Sarvas ja Ali Jahangiri

klo 20.00
Mustan huumorin ilta – Tommi Ylimäinen, Eero Corso, Ursula Herlin ja Robert Pettersson”Maailman onnellisimman kansan huumorisydämmet ovat mustia, kuin marraskuiset valtatiet. Tässä illassa mennään huumorissa syvälle sinne mustimpaan sopukkaan ja nauretaan asioille, jotka takaavat paikan sinne alimmalle ritilälle alakerran herran kartanoon. Tässä illassa on lupa nauraa aivan kaikelle!”

La 5.2. Logomo

klo 18.30 Teatro -sali
Jukka Lindström – Välihuuto”Noin viikon uutisista tutun Jukka Lindströmin stand up -esitys Välihuuto on hauska ja henkilökohtainen yhteenveto populismin, setämiesten ja ilmastoahdistuksen aikakaudesta. Lindström oli pitkään tv-satiirikko, joka kärjisti, vitsaili ja meuhkasi politiikasta. Mutta mikä on koomikon tehtävä nyt, kun poliitikot hoitavat kärjistämisen itse ja eduskunnan istunnotkin menevät meuhkaamiseksi? Välihuuto on stand up -koomikon epätoivoinen yritys parantaa suomalaista yhteiskunnallista keskustelua. Lopputulos on todennäköisesti naurettava.”

klo 20.00 Logomo -sali
André Wickström, Jukka Lindström, Krisse Salminen, Mika Eirtovaara, Ilari Johansson ja Ida Grönlund


Pe 7.10. Linnateatteri
klo 19.00 Matti Patronen, Anitta Ahonen, Andre Wikström, Anders Helenius ja Riku Sottinen

La 8.10. Linnateatteri
klo 19.00 Krisse Salminen, Antti Haapala, Iikka Kivi, Anna Rimpelä ja Ursula Herlin

Hinta

Arvio saatavuudesta:

Lippuja saatavilla

Tapahtumajärjestäjä: 
Turun Kaupunginteatteri
Tapahtuman osoite: 
(Turun kaupunginteatteri, Pieni näyttämö) Itäinen Rantak. 14, 20100 TURKU
Turun kaupunginteatteri, Pieni näyttämö