TÄMÄ ON RYÖSTÖ

Musta hansikaskäsi kurottuu vohkimaan timantin lasivitriinistä
17.9.–31.12.2021

29.1.2022 19.00

TÄMÄ ON RYÖSTÖ

Timanttinen komedia pankkiryöstöstä

Jos jossain on timantti odottamassa noutajaansa, niin voitte olla varmoja, että vankilakundeja kiinnostaa. Tässä vauhtikomediassa lompakot ja sydämet varastetaan silmänräpäyksessä, mutta pääpottina hohtaa aito timantti - Unkarin prinssi Ludwigin 50 miljoonan markan mötikkä. Vielä hetken se lepää tallessa pankkiholvissa. Saavatko pankinjohtaja Putz A. Kulmikko ja poliisikomisario Raimo Sokka pidettyä jalokiven turvassa, kun vankikarkurien lisäksi soppaa hämmentävät lain varjoisalle puolelle hairahtuneet jälkeläiset?

"Tämä on teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuunsa hiottu komedia, jonka orkestraatiomainen toteutus on haaste myös kokeneille ammattilaisille. Ja mehän ladataan näyttämön täydeltä virtuositeettia, joka läpäisee kirkkaasti tiukimmankin naurautestin. Tavoitteena on saada yleisön henki salpaantumaan ja vapauttaa nauru… ja selvittää kuka sen timantin lopulta vei." - ohjaaja Snoopi Siren

Henry Lewisin, Jonathan Sayerin ja Henry Shieldsin kirjoittaman brittifarssin Tämä on ryöstö (The Comedy About A Bank Robbery, 2016) suomennos on Mikko Koivusalon taikakynästä. Viimeksi Turussa tirskutti, hohotutti ja huutonauratti englantilaisen tekijäkolmikon komedia Näytelmä joka menee pieleen, joka pyöri Päänäyttämöllä 2018-2019. Nyt tarjolla on entistäkin uskomattomampia temppuja ja pahempaa vauhtisokeutta!

Lavalta löytyy näyttelijöiden painon verran puhdasta kultaa, kun pitkiä kynsiään teroittavat ja tekoviiksiään venyttävät Teemu Aromaa, Linda Hämäläinen, Stefan Karlsson, Elias Keränen, Hilma Kotkaniemi, Mika Kujala, Taneli Mäkelä, Riitta Salminen ja Markus Ilkka Uolevi.  

TIEDOT

Ensi-ilta 10.9.2021, Turun Kaupunginteatterin oma tuotanto
Näyttämö: Päänäyttämö
Kesto: 2 h 35 min
Tyylilaji: Komedia
Ikäsuositus: S11

LIPUT

Permanto 47 / 44 / 25 €
Parvi 29 / 25 / 19 €
Lippukategoriat: perusl. / eläk. / opiskelija, työtön
Hinnat sisältävät palvelumaksun. Tyky-etu ja epassi käyvät maksuvälineenä. Esityslippu sisältää Föli-bussikyydin teatterille ja vaatesäilytyksen.

Liput syys-lokakuulle myydään riveittäin ilman paikkanumeroita ja katsomoissa on käytössä toistaiseksi vain rajoitettu kapasiteetti mahdollisten turvavälien varmistamiseksi. Avaamme lisää katsomopaikkoja myyntiin heti, kun syksyn rajoitukset sen sallivat.

Hinta

Arvio saatavuudesta:

Lippuja saatavilla

Tapahtumajärjestäjä: 
Turun Kaupunginteatteri
Tapahtuman osoite: 
(Turun Kaupunginteatteri, Päänäyttämö) Itäinen Rantakatu 14, 20800 TURKU
Turun Kaupunginteatteri, Päänäyttämö