Komiikkafestivaali toteutuu 20.–22.10. Liput tulee siirtää lomakkeella, lue lisää! 

Stand up, Turku! -festivaali siirtyy lokakuulle. Karkeloissa nähdään yhtä lukuun ottamatta samat esiintyjät, kuin keväällä oli tarkoitus nähdä.  

Toimi näin

Jos lippuja on useampia, voit siirtää ne samalla lomakkeella. Jos ehdit täyttää lomakkeen jo, ei sitä tarvitse tehdä uudestaan teatterilta tulleen viestin jälkeen.

Festivaalien uusi aikataulu 

TO 3.2. > TO 20.10.  

klo 18:30 Avajaisshow: Niko Kivelä, Sami Hedberg 

PE 4.2. > PE 21.10.  

klo 18.00 Tommi Mujunen, Kaisa Pylkkänen, Matti Paalanen, Jack Björklund 

klo 20.15 Täl puol jokke? Tomi & Heikki show: 
Ilta tuo huumorintäyteisen katsauksen turkulaisuuden ytimeen. Luvassa on stand upia elämästä, arjesta ja Turusta. Tietysti Tomin ja Heikin tyyliin! Nappaa siis ystäväsi kainaloon ja suuntaa eturiviin. Esiintyjinä Tomi Haustola ja Heikki Vilja. 

LA 5.2. > LA 22.10. 

klo 18.00 Lasse Oikarinen, Johanna Tohni, Illusia Sarvas, Ali Jahangiriklo  

20.15 Mustan huumorin ilta:  
Maailman onnellisimman kansan huumorisydämet ovat mustia, kuin marraskuiset valtatiet. Tässä illassa mennään huumorissa syvälle sinne mustimpaan sopukkaan ja nauretaan asioille, jotka takaavat paikan sinne alimmalle ritilälle alakerran herran kartanoon. Tässä illassa on lupa nauraa aivan kaikelle! Esiintyjinä Tommi Ylimäinen, Eero Corso, Robert Petterson ja Inka Valima (korvaa Ursula Herlinin).  

 

Pahoittelemme koronatilanteesta johtuvaa muutosta. Teatteri tiedottaa asiasta kaikkia, jotka ovat jättäneet ajan tasaiset yhteystietonsa lipun oston yhteydessä, mutta lippujen siirrot tai peruutukset tulee tehdä yllä olevilla siirtolomakkeella. Myyntipalvelussa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten kiitämme kärsivällisyydestä.