Ryhmät

Ryhmiä palvelee

Yritys- ja ryhmämyynti
Pia Neffling
040 574 6796
pia.neffling@tkteatteri.fi

Tilaa ryhmille suunnattu uutiskirje lähettämällä sähköpostia Pialle.

 

Elämystä etsimässä?

Täytä Elämystä etsimässä -kysely >>

Lyhyt kysely auttaa kartoittamaan toiveitasi. Täyttämällä sen ryhmämyyjä on yhteydessä sinuun 2 arkipäivän kuluessa. 

Onnistutaan yhdessä!

Turun Kaupunginteatterin yritys- ryhmämyynti palvelee eri kokoisia ryhmiä. Tarjoamme ryhmäasiakkaille edullisempia lippuja teatterin omiin esityksiin ja autamme löytämään tarpeisiinne ja aikatauluunne sopivan elämyksen.

Varmista parhaat paikat ryhmällesi hyvissä ajoin: ota yhteyttä ryhmämyyjäämme tai täytä Elämystä etsimässä -kysely, niin teemme ehdotuksen tarpeitasi vastaavasta teatterivierailusta 1-2 arkipäivän kuluessa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada lisää tietoa ohjelmistostamme Etäteatterihetki-palvelussa.

Joustavasti teatteriin

Jos tiedät jo, mitä seurueesi haluaa, on ensimmäinen askel varata liput haluttuun näytökseen. Tämän jälkeen saat sähköpostitse varausvahvistuksen. Liput vahvistetaan ryhmäkoosta riippuen yksi tai kaksi kuukautta ennen esityspäivää. Tai sovitaan vahvistusaikataulu ja lippujen maksaminen vasta vahvistuksen jälkeen.

Jos vasta pohdiskelet vaihtoehtoja, täytä ensin Elämystä etsimässä -kysely (n. 5 min). Se johdattaa sinua muutamilla kysymyksillä elämysten pariin juuri silloin kun sinulle sopii. Oletpa suunnittelun alkumetreillä tai tarvitset pikaisesti tarjouksen, saat kyselyn täytettyäsi meiltä ehdotuksen toiveitasi vastaavasta kokonaisuudesta.

Varaa Etäteatterihetki

Kiinnostaisiko kahvihetki ohjelmistomme parissa ja mahdollisuus kysellä lisää esityksistä? Soita tai mailaa, niin sovitaan etäteatterihetkeen sinulle sopivin vartti tai puolituntinen Teamsiin tai Skypeen. Voit myös kertoa etukäteen ryhmänne toiveista Elämystä etsimässä -kyselyssä, niin osaan esitellä juuri seuruettasi kiinnostavimmat esitykset. Vastaan sinulle 1 - 2 päivän kuluessa sähköpostitse tai puhelimitse.

Ohjelmistoaikataulu

Katso tulevat esitykset tapahtumakalenterista