Pete Poskiparta - Mentalisti 3.0

Tiedot

Vierailuesitys 21.1.2022 klo 18.30 > siirtyy syksyyn: 23.9. klo 18.30
Pieni näyttämö
Kesto n. 2 h, sisältää väliajan
Ikäsuositus: 10+
Tyylilaji: show

Liput

LOHKO 1: 39 / 37 / 23 €
LOHKO 2: 34 / 32 / 18 €
Lippukategoriat: perusl. / eläk. / opiskelija, työtön
Hinta sisältää palvelumaksun. Tyky-etu ja epassi käyvät maksuvälineenä. Esityslippu sisältää Föli-bussikyydin teatterille ja vaatesäilytyksen.

Huom. Tammikuun esitys siirtyy syksyyn. Uusi esityspäivä on 23.9. klo 18.30. Liput tulee vaihtaa lipunsiirtolomakkeella

*

Muuttaa käsityksesi mahdottomasta

Koko valloittavan persoonansa peliin heittävä mentalisti lukee yleisönsä ajatuksia, leikkii mielen illuusioilla ja kokeilee muistinsa rajoja. Tämä komiikan, mystiikan ja mielen ihmeiden tanssi saa yleisön nauramaan ja hämmästymään kerta toisensa jälkeen.

Mentalisti 3.0 tarjoaa Pete Poskiparran repertuaarin hämmästyttävimmät osuudet ja hauskimmat jutut. Täysiä saleja ja suurta suitsutusta yleisöltä saanut esitys on lopullisten viilausten ja sovitusten jälkeen timanttisempi kuin koskaan. Tarkemmin tätä ei voi selittää, tämä on yksinkertaisesti itse koettava!

Pete Poskiparta on sekä kansallisesti palkittu (mm. Vuoden Taikuri 2014) että ainoa suomalainen kansainvälisesti palkittu mentalisti (Dunninger Memorial Award 2019). Hän on esiintynyt kymmenessä maassa, lukuisissa TV- ja radio-ohjelmissa sekä kirjoittanut useita kirjoja oman alansa aiheista. Hänen teatterikiertueensa ovat keränneet jo yli 30 000 katsojaa ympäri Suomen.

"Vietävän viihdyttävä, tajuttoman taitava, sellainen on hän, Pete Poskiparta!"
- Kyösti Mäkimattila, Tangokuningas