Esitystoiminta jatkuu ennallaan, mutta 16.11. alkaen katsomoon pääsee vain koronapassia näyttämällä.

Turun Kaupunginteatteri ottaa käyttöön koronapassin vaihtoehtona 15.11. määrätyille yleisötilaisuuksiin kohdistuville rajoituksille. Ovet siis pysyvät auki ja esitystoiminta käynnissä! Voit tulla esityksiin turvallisin mielin. Lataathan koronapassin valmiiksi ennen meillä vierailua. Passia edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta katsojilta. Varauduthan tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi.  

Toimi näin: 

  • Lataa koronapassi etukäteen Omakannasta osoitteesta kanta.fi. Tallenna/tulosta tiedosto tai ota siitä kuvakaappaus kännykkääsi.

  • Passi on käytännössä sivulla näkyvä nimesi ja QR-koodi sekä henkilöllisyystodistus. 

  • Passin voi joko tulostaa tai näyttää mobiililaitteelta. 

  • Passi tarkastetaan teatteriin saapuessasi. 

  • Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

  • Maskisuositus yleisötiloissa ja katsomossa säilyy. Tutustuthan muihin yleisön ohjeisiin verkkosivuillamme ennen vierailuasi.

Yleistä tietoa koronapassista 

Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta. Teatteri lukee passit THL:n virallisella lukijasovelluksella. Sovellus ei näytä järjestäjälle muita terveystietoja kuin todistuksen koronasuojasta. 

Lisätietoja varten suosittelemme tutustumaan Kanta-palvelun Usein kysyttyä koronapassista -koontiin.

Ei koronapassia? 

Mikäli sinulla ei ole koronapassi vielä voimassa, voit vaihtaa liput myöhempiin esityksiin. Täytä oheinen siirtolomake. Huom. lippujen siirto tulee tehdä ennen esitystä.  Jos sinulla on liput useampaan esitykseen, voit siirtää ne kaikki samalla lomakkeella. 

Lippujen siirtolomake >>

 

AVI:n yleisötilaisuuksia koskeva määräys on voimassa Varsinais-Suomessa 16.11.-16.12.2021.