Esitystoiminta on keskeytetty osana koronarajoitustoimia. Mikäli sinulla on lippu peruttuihin esityksiin, lue toimintaohjeet uutisesta.

Turun Kaupunginteatterin esitystoiminta on keskeytetty osana kiristyneitä koronarajoitustoimia. Kaikki teatterin esitykset on peruttu 31.1.2022 asti. 

Jalat ilmassa -monologin ensi-ilta siiryy. Uusi ajankohta tiedotetaan myöhemmin. 

Jos sinulla on lippu peruttuihin esityksiin, toimi näin: 

Voit vaihtaa esitysliput tuleviin näytöksiin tai vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin tai pyytää lippurahat takaisin. Kerro, miten haluat toimia täyttämällä valitsemasi lomake. Jos peruutus koskee vuoden 2021 esityksiä, lomake tulee täyttää 16.1.2022 mennessä. Jos peruutus koskee vuoden 2022 esityksiä, lomake tulee täyttää 31.3. mennessä. Jos sinulla on liput useampaan esitykseen, voit täyttää kaikkien peruttavien lippujen tiedot yhdelle lomakkeelle.

Jos haluat siirron myöhempään näytökseen, täytä LIPUNVAIHTOLOMAKE >> 
Näytöspäivän vaihto myöhempään koskee seuraavia esityksiä: Hobitti, Kysy siskoilta, Tämä on ryöstö ja Stand up, teatteri!.  Esitystä ei voi vaihtaa toiseen, vain näytöspäivän. Emme voi valitettavasti taata vastaavia katsomopaikkoja. Mentalisti-show'n liput on mahdollista vaihtaa korvaavaan esitykseen, joka on 23.9. klo 18:30. 

Jos haluat vaihdon lahjakorttiin tai rahapalautuksen, täytä PERUUTUSLOMAKE >> 
Vaihtamalla lippusi lahjakorttiin tuet teatterin toimintaa. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan.  


Tyky-maksutavoilla ja lahjakorteilla maksetuista lipuista ei palauteta rahaa, vaan liput voi vaihtaa tuleviin esityksiin tai lahjakorttiin. 

 

Palvelussa viivettä 

Lippukassa ja myyntipalvelu ovat avoinna supistetuin palveluajoin 17.1.-30.1.: Lippis on avoinna ma-pe klo 12-17 ja myyntipalvelu ma-pe klo 10-17. Teatteri toivoo, että asiakkaat käyttäisivät sähköisiä lomakkeita puhelinruuhkien välttämiseksi. Lomakkeet käsitellään saapumisjärjestyksessä. 

Koska peruutus koskee tuhansia asiakkaita, toivomme asiakkailta kärsivällisyyttä viesteihin vastaamisessa. Käsittelyajat voivat olla useampia viikkoja. Pahoittelemme ikävää tilannetta ja viivettä palvelussa. Kaikki teatterilippujen vaihdot käsitellään teatterin omassa myyntipalvelussa. 

Teatterin myyntipalvelu palvelee osoitteessa myynti@tkteatteri.fi
 

Ryhmäasiakkaiden lippujen peruutus 

Ryhmäasiakkaita ja teatterin asiamiehiä pyydetään olemaan yhteydessä myyntipalveluun: myynti@tkteatteri.fi
 
Kiitos maltista meille kaikille ikävässä tilanteessa. Valoa ja terveyttä tulevaan vuoteen!