Tarjoilija, keitossani on homo!

Tiedot

Ensi-ilta 19.11.2021 klo 20, vierailuesitys
Näyttämö: Viides näyttämö -ravintola
Ovet aukeavat klo 19.30
Kesto: 2 h 30 min
Ikäsuositus: 18+
Tyylilaji: illalliskabaree

Liput

64 € / lippu
Hinnat sisältävät palvelumaksun. Tyky-etu ja epassi eivät käy maksuvälineenä. Esityslippu sisältää kolmen ruokalajin illallisen ja shown, Föli-bussikyydin teatterille ja vaatesäilytyksen. 

Illalliskabaree sateenkaaren kaikissa väreissä

Ravintola Viidennen näyttämön makunystyröitä kutkuttavat ruoat kohtaavat geittiön uudet tuulet sekä sateenkaari-sesongin maukkaimmat raaka-aineet! Baaritiskillä avautuvat niin kaapit, hanat, aistit kuin vetskaritkin. Tämä homoisa haukkapala nostaa naurun huulille, touhutipan kielelle ja kutsuu pikkujouluväen loistavan ruuan ja värikkään seuran äärelle.

Tarjoilija, keitossani on homo! on ravintolashow rakkauden nälästä, yksinäisyyden kaihoisasta tuskasta ja homona elämisen ihanuudesta ja kurjuudesta. Teatteri Kantanäyn valovoimaiset näyttelijät hurmaavat ruokailijat suorasukaisella ja itseironisella tyylillään. Sketsit, tarinat ja laulut kietoutuvat kolmen lajin illallisen rytmiin.

Turkulainen sateenkaariteatterin konkariryhmä Teatteri Kantanäky räväyttää uuden shown pandemian pieksemälle kansalle. Teatteri Kantanäky tunnetaan riemukkaista, kantaaottavista ja koskettavista esityksistä, joissa puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Sydämellisellä otteella tartutaan nyt tasa-arvon ja kaikille kuuluvaan rakkauden teemoihin. Turku viettää Euroopan kulttuuripääkaupungin kymmenvuotisjuhlaa vuonna 2021. Esitys toteutetaan osana merkkivuoden ohjelmaa.

Tekijät

Ohjaus Heini Vahtera
Käsikirjoitus Työryhmä
Graafinen suunnittelu Matti Vahtera
Tuottaja Maria Peltoniemi 

Lavalla Timo Väntsi, Kiisu Tuomi, Johanna Jernberg, Nuppu Ervasti, Oskari Ellilä ja musiikista vastaava Kari Mäkiranta

Teatteri Kantanyn verkkosivu

Menu

Esityslippu sisältää kolmen ruokalajin menun, johon voit valita pääruuan lippua ostaessasi joko vegaanisena tai broilerilla.

Punajuurigazpachoa ja tryffeliöljyä (Veg, G)
-
Metsäsienirisottoa grillatulla broilerilla (G, M) tai
Metsäsienirisottoa grillatulla portobellolla (Veg, G)
-
Herkkukuppi eli omenapiirakkaa kipossa, omena-calvadoshilloa ja pähkinää (Veg)

Toivomme että teette juomatilaukset valmiiksi lippujen oston yhteydessä, jotta pääsette nauttimaan esityksestä mahdollisimman sujuvasti.

Esitykset

pe 19.11. klo 20 ensi-ilta
pe 26.11. klo 20
pe 3.12. klo 20
la 4.12. klo 20
pe 10.12. klo 20
la 11.12. klo 20
pe 17.12. klo 20
la 18.12. klo 20

pe 4.3. klo 20
la 5.3. klo 20           
la 12.3. klo 20
pe 18.3. klo 20
la 19.3. klo 20
la 26.3. klo 20