Töivrih- hirviöT striimi

Tiedot

Striimiesitys on katsottavissa tallenteena 31.5.2021 asti
Näyttämö: Keikalla.fi-alusta
Kesto: 1 h, ei väliaikaa
Ikäsuositus: 4-vuotiaasta ylöspäin

Liput

9,90 € striimilippu
14,90 € tukilippu
34,90 € kimppastriimilippu
Lippukoodi toimii vain yhteen laitteeseen. Kimppalipulla useampi voi katsoa esityksen samalta laitteelta. Liput myynnissä vain verkkokaupassa.

Koko perheen esitys etänä!

Töivrih -hirviöT -esitys kertoo Hallasta, jolla on vilkas mielikuvitus ja jonka vanhemmat ovat muuttuneet tunnottomiksi. Yksinäinen Halla pelkää nukkumaanmenoa, sillä hänen sänkynsä alla asustaa hirviöitä, eikä kukaan auta ajamaan niitä pois. Eräänä iltana Halla rohkaistuu, kömpii itse sänkynsä alle ja päätyy huimaan seikkailuun hirviöiden saarelle. Matkalla hän kohtaa tunnottomuutta ympärilleen tartuttavan suuren Pääkytkimen ja tutustuu toinen toistaan eriskummallisimpiin hirviöihin. Onnistuuko Halla vapauttamaan vanhempansa tunnottomuudelta ja palaamaan takaisin kotiin? Entä minkälaisia ovat Töivrih-saaren hirviöt? Hyppää Hallan kanssa seikkailuun virtuaalinäytöksessä! 

Striiminä nähtävä esitys tutkii läsnäolon merkitystä lapsen näkökulmasta nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Arki ja elämä muuttuvat väistämättä, mutta miten sosiaalinen media ja digilaitteet vaikuttavat meihin ja läheisiimme? Kaiken ikäiset ihmiset kaipaavat enemmän läsnäoloa, hetkeen tarttumista ja pysähtymistä, toistensa kuuntelua. Siksi kannustamme katsomaan tämän esityksen ehdottomasti yhdessä ja keskustelemaan lapsen kanssa sen teemoista.

Esitys on suunnattu ensisijaisesti alakouluikäisille ja heidän vanhemmilleen, mutta myös nukketeatterin ja musiikkiteatterin ystävät ovat erittäin tervetulleita etäkatsomoon!

Esityksen ovat luoneet Hukkateatterin Antti Ainola, Emma Bowles, Alina Kilpinen ja Jutta Lahtinen. Lavalla nähdään Antti Ainola, Laura Hurme, Alina Kilpinen ja Jatta Pirinen.

Lue lisää Töivrih - hirviöT -esityksestä.

 

OHJEET STRIIMIN KATSELUUN

Töivrih - hirviöT -esitys nähdään keikalla.fi-sivustolla. Esitystallenne on katsottavissa 31.5.2021 asti. Striimiä seurataksesi tarvitset internetiin yhdistetyn tietokoneen tai mobiililaitteen. Yhdellä lippukoodilla lähetystä voi katsoa vain yhdellä laitteella. 

 

TOIMI NÄIN: 

1. Testaa hyvissä ajoin ennen esitystä keikalla.fi toimivuus osoitteessa: keikalla.fi/devicetest Sivulla voit testata nettisi nopeuden ja löydät ohjevideon, jonka avulla voit testata, että kaikki toimii laitteillasi kuten pitääkin.   

2. Rekisteröidy keikalla.fi -sivustolle.   

3. Aktivoi pääsylippukoodisi ennen esityksen alkua ja avaa striimi. Koodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä TILAUSVAHVISTUKSESTA, ei itse lipusta. Kyseisen sähköpostin otsikko on: "TILAUSVAHVISTUS Lippu.fi-verkkokaupasta, tilausnumero: 12345678" 

Koodin aktivointi:  

  • Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi  
  • Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
  • Sivusto pyytää koodia, kun kirjaudut  

Omalla Keikalla.fi-tililläsi näet kaikki ostamasi tapahtumat.  

4. Nauti esityksestä!    

 

OHJEITA MAHDOLLISIIN ONGELMATILANTEISIIN

Nettiselain   

Selaimena suosittelemme käyttämään Chromea. Minimisuositus internetin latausnopeuteen on 10Mb/s. Parhaimman elämyksen saat, kun seuraat esitystä isolla näytöllä ja laadukkailla kuulokkeilla tai kaiuttimilla. 

Kuvanlaatu   

Ota auto-toiminto pois käytöstä klikkaamalla hammasratasta videosoittimen oikeassa alakulmassa. Valitse sopiva kuvanlaatu (resoluutio) valikosta. Jos lähetys ei pyöri korkeimmalla resoluutiolla, kokeile pienempää resoluutiota.   

Jos lähetys katkeaa   

Päivitä selainsivu painamalla Ctrl + r tai painamalla takaisin-painiketta vasemmassa yläkulmassa ja palaa sen jälkeen takaisin katsomaan striimiä.   

Chat-ruudun poistaminen   

Saat chat-ruudun pois näkyvistä valitsemalla koko ruudun tilan videosoittimen alareunasta, hammasratas-symbolin oikealla puolella olevasta nuolikuviosta.   

Äänenvoimakkuuden säätäminen   

Voit säätää äänenvoimakkuuden haluamallesi tasolle videosoittimen hammasrattaan vasemmalla puolella olevasta palkista. Varmista myös, että äänenvoimakkuus on haluamallasi tasolla laitteessa, jolla striimiä katselet.   

Castaaminen / peilaaminen   

Castaaminen ei välttämättä toimi kaikilla puhelimilla ja tableteilla. Kannettavan tietokoneen kautta Chrome-selaimella castaaminen toimii hyvin. Ohjeita castaukseen: https://bit.ly/3dFt0uv   

   

KEIKALLA.FI TARJOAA TEKNISTÄ TUKEA

Teatterin some-kanavissa ei ole tarjolla teknistä tukea.