Teatterin esitystoiminta on peruttu 26.4. asti. Hyvitämme kaikki liput, lue lisää uutisesta ja täytä peruutuslomake 31.5. mennessä.

Teatterin ovet pysyvät Aluehallintoviraston päätöksellä kiinni ja esityskatkos jatkuu 26.4. asti. Katkos vaikuttaa myös syksyn ohjelmistokalenterin rakentumiseen.  

Hyvitämme kaikki peruutetut liput, löydät ohjeet peruutusuutisesta. Hyvityslomake lipuista tulee täyttää 31.5. mennessä. Tiedotamme peruutuksista myös suoraan yhteystietonsa jättäneitä lipunostajia ja päivitämme peruutusuutista sitä mukaan, kun tietoja vahvistuu.

Teatteritalon lippukassa on suljettu 14.4. asti, mutta myyntipalvelu palvelee arkisin numerossa 02 262 0030 ja sähköpostitse kaupunginteatteri.myynti@turku.fi. Vastailussa on viivettä, pahoittelemme sitä.

Muutoksia ohjelmistoon 

Cabaret-musikaali ei jatka syksyllä ohjelmistossa, mutta esitykselle etsitään uutta esityskautta vuodelle 2023. Ei siis kannata heittää toivoa, jos et ehtinyt vielä nähdä tätä menestysmusikaalia, siitä kuullaan vielä!  

Suomen suurimman yritystarinan kertova Nokia-näytelmä jatkaa Päänäyttämöllä myös syksyllä 2021. 

Keikkamainen Kysy siskoilta -esitys tarjoaa vertaistukea ja voimaannuttavaa musiikkia heti rajoitusen salliessa sekä syksyn tullen Pienellä näyttämöllä.  

Jos yleisörajoitukset jatkuvat vielä toukokuussa, emmekä näe Kaksi paavia -draaman ensi-iltaa kevään aikana, niin esityskausi Turussa siirtyy keväälle 2022.  

Suosikkikomedia Don Juan ei jatka ohjelmistossa enää syksyllä, mutta tulossa on pian iloisia uutisia viimeisistä viettelyksistä! 

Divetin vappushow 30.4. peruuntuu, mutta etsimme korvaavaa esityspäivää keväälle 2022. 

Somenäyttämö nähdään seuraavaksi perjantaina 26.3.klo 18, jonka jälkeen vietämme pääsiäistaukoa. Tulevista lähetyksistä tiedotetaan myöhemmin.  

Lisätietoa lipunmyynnistä 

Noudatamme Turun Kaupunginteatterissa Aluehallintoviraston yleisötilaisuuksia koskevia rajoituksia, mutta olemme valmiit käynnistämään esitystoiminnan heti, kun se on todettu turvalliseksi. Kaikkiin tuleviin esityksiin on myynnissä vain rajoitettu määrä lippuja kahden metrin turvavälien varmistamiseksi. Mikäli rajoitukset ja ohjeet muuttuvat, avaamme lisää paikkoja myyntiin. 

Lahjakorttien voimassaoloon pidennys

Kaikki teatterin omat lahjakortit, joiden voimassaolo päättyy 3.12.2020-31.5.2021 ovat automaattisesti voimassa 31.12.2021 asti. Alkuperäisen voimassaolon umpeuduttua lahjakortti käy maksuvälineenä vain teatteritalon lippukassalla (suljettu 14.4. asti). Verkkokaupan lahjakortit ovat Lippupisteen tuote ja niitä koskevat Lippupisteen ehdot. 

Kiitos yleisöllemme joustamisesta ja maltista jatkuvasti elävässä tilanteessa. Pahoittelemme lippujen siirtämisestä aiheutuvaa vaivaa. Mikäli haluat tukea teatteria vaikeassa tilanteessa, voit tehdä sen vaihtamalla lippusi vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin.  

Valoa kevääseen, pidetään toisistamme huolta!