Don Juan livestriimi

Tiedot

Livestriimi 15.4.2021 ja 23.4.2021 klo 19
Näyttämö: Keikalla.fi-alusta. Esitys on katsottavissa vain suorana lähetyksenä ja siitä ei muodostu tallennetta.
Kesto: 2,5 h väliaikoineen

Liput

19,50 € striimilippu
39 € pienen kotikatsomon kimppalippu
Lippukoodi toimii vain yhteen laitteeseen. Kimppalipulla useampi voi katsoa esityksen samalta laitteelta. Liput myynnissä vain verkkokaupassa.

Jos sinulla on lippu peruttuun Don Juan -esitykseen, voit vaihtaa sen striimilippuun vaihtolomakkeella.

 

Striimiliput ryhmille

Tiedustele striimilippuja ryhmämyynnistä tai tilaa yhteydenotto

Rakkaus on tehty jaettavaksi - myös etänä

Don Juan on valmiina sarjahurmaamaan yleisönsä myös etänä! Yleisön rakastama ja kriitikoiden arvostama esitys on pyörinyt täysille katsomoille syksystä 2019 lähtien. Ennen ohjelmistosta poistumista se on mahdollista nähdä kahdesti myös ainutkertaisina livestriimeinä.  

Joukon kärjessä Don Juanina viettelee Eero Aho ja kintereillään Sganarellena hurmaa Hannes Suominen. Parivaljakko on saanut ylenpalttista kiitosta unohtumattomista roolisuorituksistaan. Naurua ja ajatuksia kirvoittavan version Moliéren klassikkonäytelmästä on ohjannut Pasi Lampela. Yleisö huomaa pian, että holtittoman barokkikukon seikkailut ja sanailut tuntuvat yllättävänkin tutulta tämän päivän katsojalle.

Tutustu tarkemmin näytelmään esityssivulla.

★★★★★  
Turun kaupunginteatterin loistava Don Juan -klassikkotulkinta saa täydet viisi tähteä. Don Juanin tarinasta muodostuu hallittu kokonaisuus, vaikka näyttelijäryhmä on riemukkaalla tavalla aivan pitelemättömissä.  - Helsingin Sanomat 7.9.2019  

♥♥♥♥♥  
Don Juan. Ihan mieletön, hulvaton esitys. Eero Aho loistava, Hannes Suominen teki myös hyvää työtä kuten ihan koko tiimi. Eero Ahon ilmehdintä oli mahtavaa. Yleisö sai nauraa ja se jos mikä tekee hyvää. - katsojapalaute 

Viettelys kotisohvallasi

Mikä nostaisikaan kevättunnelmaa tätä esitystä paremmin? Esityksestä ei jää tallennetta, joten ainutkertaiset livestriimaukset koetaan vain 15.4. ja 23.4. klo 19 Keikalla.fi-verkkoalustalla, joka tarjoaa kulttuurielämyksiä virtuaalimuodossa. Liput ovat myynnissä ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupassa. Antaudu vieteltäväksi ja osta lippusi! 

Käsiohjelma

Lataa tästä maksuton Don Juan ennakkopaketti (PDF), eli striimiesityksen käsiohjema. 

Palautekysely

Sinun palautteesi on arvokasta. Kerro meille mikä livestriimissä toimi ja mikä ei, niin autat meitä kehittämään teatteriesitysten striimauksia. Palautelomakkeen kautta voit lähettää myös terveisesi suoraan Don Juanin työryhmälle, joka ei päässyt aistimaan tunnelmaa katsomon ollessa tyhjä. Täytä palautekysely.

 

 

Ohjeet striimin katseluun

Don Juan lähetetään suorana livestream-lähetyksenä live.keikalla.fi-sivustolla. Esityksen voi katsoa ainoastaan suorana lähetyksenä, siitä ei muodostu tallennetta. Striimiä seurataksesi tarvitset internetiin yhdistetyn tietokoneen tai mobiililaitteen. Yhdellä lippukoodilla lähetystä voi katsoa vain yhdellä laitteella. 

 

Toimi näin: 

1. Testaa hyvissä ajoin ennen esitystä keikalla.fi toimivuus osoitteessa: keikalla.fi/devicetest Sivulla voit testata nettisi nopeuden ja löydät ohjevideon, jonka avulla voit testata, että kaikki toimii laitteillasi kuten pitääkin.   

2. Rekisteröidy keikalla.fi -sivustolle.   

3. Aktivoi pääsylippukoodisi ennen esityksen alkua ja avaa striimi. Koodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä TILAUSVAHVISTUKSESTA, ei itse lipusta. Kyseisen sähköpostin otsikko on: "TILAUSVAHVISTUS Lippu.fi-verkkokaupasta, tilausnumero: 12345678" 

Koodin aktivointi:  

  • Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi  
  • Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
  • Sivusto pyytää koodia, kun kirjaudut  

Omalla Keikalla.fi-tililläsi näet kaikki ostamasi tapahtumat.  

4. Nauti esityksestä!    

 

Ohjeita mahdollisiin ongelmatilanteisiin

Nettiselain   

Selaimena suosittelemme käyttämään Chromea. Minimisuositus internetin latausnopeuteen on 10Mb/s. Parhaimman elämyksen saat, kun seuraat esitystä isolla näytöllä ja laadukkailla kuulokkeilla tai kaiuttimilla. 

Kuvanlaatu   

Ota auto-toiminto pois käytöstä klikkaamalla hammasratasta videosoittimen oikeassa alakulmassa. Valitse sopiva kuvanlaatu (resoluutio) valikosta. Jos lähetys ei pyöri korkeimmalla resoluutiolla, kokeile pienempää resoluutiota.   

Jos lähetys katkeaa   

Päivitä selainsivu painamalla Ctrl + r tai painamalla takaisin-painiketta vasemmassa yläkulmassa ja palaa sen jälkeen takaisin katsomaan striimiä.   

Chat-ruudun poistaminen   

Saat chat-ruudun pois näkyvistä valitsemalla koko ruudun tilan videosoittimen alareunasta, hammasratas-symbolin oikealla puolella olevasta nuolikuviosta.   

Äänenvoimakkuuden säätäminen   

Voit säätää äänenvoimakkuuden haluamallesi tasolle videosoittimen hammasrattaan vasemmalla puolella olevasta palkista. Varmista myös, että äänenvoimakkuus on haluamallasi tasolla laitteessa, jolla striimiä katselet.   

Castaaminen / peilaaminen   

Castaaminen ei välttämättä toimi kaikilla puhelimilla ja tableteilla. Kannettavan tietokoneen kautta Chrome-selaimella castaaminen toimii hyvin. Ohjeita castaukseen: https://bit.ly/3dFt0uv   

   

Keikalla.fi tarjoaa teknistä tukea

Teatterin some-kanavissa ei ole tarjolla teknistä tukea.