Keväällä Turun Kaupunginteatterissa nähtävästä Hamletista keskustelemassa sen ohjaaja Paavo Westerberg ja teatterin taiteellinen johtaja Mikko Kouki.

Ohjaaja Paavo Westerberg teki täksi syksysi Suomen Kansallisteatteriin oman, hyvät arviot saaneen, versionsa Tšehov-klassikosta Kolme sisarta. Sen tavoin myös useat William Shakespearen teokset ovat teatterin peruskallioita. Nyt Westerbergilla on työn alla niistä kenties tunnetuin ja tulkituin. Hamlet, näytelmä vallasta, moraalittomuudesta ja kaikkien aikojen kostoretkestä, saa ensi-iltansa Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämöllä 15.2.2019.

Teosavauksessa pureudutaan siihen, miksi Hamlet on alati ajankohtainen ja mitä annettavaa sillä on tämän päivän katsojalle. Teosavaus järjestetään Turun Kaupunginteatterin toisen kerroksen lämpiössä torstaina 13.12. klo 17.30. Hamletista keskustelevat Paavo Westerberg ja Mikko Kouki, mutta yleisöllä on myös mahdollisuus kysyä esityksestä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy eikä osallistuminen edellytä lippua illan esityksiin. Teatterin maksullinen vaatesäilytys ja kahvio ovat avoinna tilaisuuden aikana.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää Teosavaus-sarjasta.