Turun Kaupunginteatteri Oy etsii vakituiseen työsuhteeseen yleisötyö- ja palvelukoordinaattoria sekä kampaamon esimiestä. Haku molempiin tehtäviin on auki joulukuun alkuun asti.

Yleisötyö- ja palvelukoordinaattori

Turun Kaupunginteatteri Oy etsii vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan yleisötyö- ja palvelukoordinaattoria osaksi kymmenhenkistä myynti- ja markkinointitiimiä.

Toteutat teatterin yleisötyötä järjestämällä mm. työpajoja, talokierroksia, keskustelutilaisuuksia, tapahtumia sekä hoidat yhteistyötä kouluihin ja oppilaitoksiin. Kehität yleisöryhmien sekä teatterin sisäistä palvelua. Olet osa teatterin markkinointia ja viestintää ja olet mukana huolehtimassa siitä, että teatteri elää tässä ajassa.

Arvostamme kokemusta kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden tuottamisesta sekä teatterialan hyvää tuntemusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä teknisiä valmiuksia niiden hyödyntämiseen. Toivomme oma-aloitteisuutta, idearikkautta, joustavuutta ja hyvää priorisointikykyä sekä tiimityöskentelytaitoa myös paineen alla.

Työaikamuotona on TeaTes, Toimistotyö II (36,25 h/vko).
Palkkaus muodostuu Suomen Teatterialan työehtosopimuksen (TeaTES) mukaan.
Hakemukset käsitellään luottamuksellisina.

Lisätietoja myynti- ja markkinointipäällikkö Veera Westerlund, veera.a.westerlund@turku.fi tai +358407333063 22.11.2018 klo 10-12 ja 30.11.2018 klo 13-15 välisinä aikana. Hakemukset pyydetään jättämään 4.12.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry.teatteri@turku.fi

Kampaamon esimies

Turun Kaupunginteatteri Oy etsii eläkkeelle siirtymisen johdosta vakituiseen työsuhteeseen 24.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan kampaamon esimiestä. Kaupunginteatterin kampaamossa työskentelee viisi kampaaja-maskeeraajaa.

Kampaamon esimiehen tehtävä on mm:

  • suunnitella ja johtajaa kampaamon työtä yhdessä teatterin johdon kanssa sovittavien linjausten ja tavoitteiden mukaisesti
  • vastata sovittujen teatterituotantojen naamioinnin suunnittelusta
  • vastata osaston materiaalihankinnoista, tilauksista ja budjettiseurannasta
  • vastata osaston investointisuunnitelman laadinnannasta ja kalustolistauksen ajantasaisuudesta
  • edustaa osastoaan kokouksissa, vastata osaltaan osastojen välisestä yhteistyöstä ja viestinnästä

Edellytämme valittavalta henkilöltä teatteri maskeeraajan ja kampaajan koulutusta, kokemusta teatterityöstä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus esimiestyöstä.

Työaikamuotona on Tekninen näytäntötyö (38,25 h/vko).
Palkkaus muodostuu Suomen Teatterialan työehtosopimuksen (TeaTES) mukaan.
Hakemukset käsitellään luottamuksellisina.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Arto Valkama 19.11.2018 klo 13-14 ja 30.11.2018 klo 10-11 puh. 040 591 5442. Hakemukset pyydetään jättämään 3.12.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry.teatteri@turku.fi

 

Teatterin avoinna olevat työpaikat näet täältä.