Keväällä Päänäyttämöllämme nähdään Shakespearen Hamlet, teatterin peruskallio, jolla on annettavaa jokaisessa ajassa.

 

Hamletin kostoretki valloittaa Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämön 15.2.2019. Viimeksi meillä 70 vuotta sitten nähdystä teoksesta tekee nyt oman versionsa ohjaaja Paavo Westerberg. Pölyt on pyyhitty, mutta teoksen kirkas ja ajaton ydinsanoma on tallella ja valmiina puhuttelemaan tämän päivän ihmisiä: "Näytelmän maalaama kuva vallan sokaisemista ihmisistä on viiltävän rehellinen ja edelleen täysin ymmärrettävä", ohjaaja toteaa.

Esityksen taustalla soi Turun Filharmonisen orkesterin soittama musiikki, jonka on teosta varten säveltänyt Sanna Salmenkallio. Nimiroolissa nähdään Jussi Nikkilä, muissa rooleissa mm. Eero Aho, Pia Andersson, Markus Järvenpää, Carl-Kristian Rundman, Severi Saarinen ja Kirsi Tarvainen.

Niillä, jotka eivät ole näytelmää vielä nähneet, on nyt loistava tilaisuus paikata Hamletin kokoinen (massiivinen) aukko yleissivityksessään. Näytelmän tuntevillekin tämän loistavan työryhmän tulkinta takaa jännittävän ja viihdyttävän katsojakokemuksen.

Early Bird -liput nyt!

Näe Hamlet ensimäisten joukossa ja hanki Early Bird -liput helmikuun esityksiin nyt  - tai viimeistään 19.10.! Esityksen lipunmyynti on avattu teatterin myyntipalvelun numerossa 02 262 0030, teatteritalon Lippiksellä osoitteessa Itäinen Rantakatu 14 sekä lippu.fi-verkkokaupassa.

Early Bird -esitykset:

pe 22.2. klo 13 ja klo 19
la 23.3. klo 13 ja klo 19
to 28.2. klo 19

Early Bird -liput:

Hinta: 21–40 € (norm. 26-45 €)
Voimassa: 19.10.2018 asti
Ei varauksia, ei voi yhdistää muihin etuihin (esim. opiskelijahintaan)