Sunnuntaina 16.9. kannattaa poiketa Turun Kaupunginteatterin Lippiksellä nappaamassa tarjousliput musikaaliin sekä tutustumassa aulan näyttelyyn ja lämpion designmarketiin!

 

Teatterin aulassa on esillä Ihana neiti N. eli Vartiovuoren arvoitus -esityksen puvustus- ja lavastusnäyttely. Juha Siltasen kirjoittaman ja ohjaaman draaman kantaesitys nähdään Pienellä näyttämöllä 16.11., joten nyt on oiva tilaisuus saada ennakkokurkistus runollisen draaman visuaaliseen ilmeeseen Jani Uljaksen lavastussuunnitelmien ja Tuomas Lampisen puvustusluonnoksien kautta. Näytelmä perustuu tositapahtumiin 1920-luvun Turussa.

Designmarket

Lämpiössä juhlistetaan Uuden Muotoilun Yhdistyksen (UMY) 5-vuotisjuhlaa desigmarketin merkeissä. Tuotteitaan on myymässä useita kotimaisia suunnittelijoita. Tutustu tapahtumaan Facebookissa.

Lipputarjous Varissuo-musikaaliin

Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämöllä nähtävä uutuusmusikaali Varissuo on kerännyt kehuja yleisöltä ensi-illastaan (7.9.) lähtien. Turun päivän kunniaksi voit ostaa liput Varissuo-musikaalin loppuihin syyskuun esityksiin hintaan 30 €/kpl. Esityksiä on syyskuussa seuraavasti: 27.9. klo 19, 28.9. klo 19 sekä 29.9. klo 14 ja 19. Tarjous on voimassa teatteritalon Lippiksellä ja lippu.fi-verkkokaupassa vain sunnuntaina 16.9., jolloin Lippis on poikkeuksellisesti avoinna klo 10-16. Lipputarjous koskee kaikkia katsomolohkoja, eikä sitä voi yhdistää muihin etuhintoihin.

 

Tervetuloa kaupunginteatteriin Turun päivänä!

Osoite: Itäinen Rantakatu 14, Turku