Syyskausi pyörähti vauhdilla käyntiin korkeakouluissa ja kaupunginteatterilla. Tarjoamme niin vanhoille kuin uusillekin opiskelijoille mahdollisuuden tutustua Turun Kaupunginteatteriin kympillä tänä lauantaina. Etu koskee Ihmiset, paikat ja esineet -esityksen näytöksiä 8.9. klo 14 ja 19 Pienellä näyttämöllä.

Kympin opiskelijaetu on voimassa aina ma-to Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin, jos katsomossa on tilaa. Nyt se koskee myös Ihmiset, paikat ja esineet -esityksen lauantainäytöksiä 8.9.:

Ihmiset, paikat  ja esineet -näytelmästä tuli menestys kotimaassaan Iso-Britanniassa ja yleisön suosikki myös Broadwaylla. Nyt ensi kertaa Suomessa nähtävän draaman on ohjannut mm. Angels in America -teatterisovituksestaan palkittu Johanna Freundlich. Pääosassa päihderiippuvuuden kanssa kamppailevana naisnäyttelijänä nähdään Pihla Maalismaa.

”Näytelmä sai kotimaassaan paljon suitsutusta vahvasta naispääroolista. Sellainen Emma ehdottomasti on. Pihla Maalismaan roolityö on viimeisteltyä ja varmaa. Ensin hän on huumepäissään hytkyvä, nasaalisti puhuva narkkari. Kun huumeet haihtuvat elimistöstä paljastuu fiksu, filosofiaa lukenut, klassikkonäytelmiä siteeraava ja katsantokantoja kyseenalaistava ihminen.” – Laura Hallamaa, Helsingin Sanomat 2.9.2018

Ota tauko opiskelijabileistä laatudraaman parissa!

Lippujen lunastus:

Liput opiskelijakorttia vastaan 8.9. 10 € (voit poikkeuksellisesti hakea ne Lippikseltä vaikka heti)
Teatterin lippukassa Lippis palvelee ti-la klo 12–19 osoitteessa Itäinen Rantakatu 14, Turku.
Etu on voimassa niin kauan kuin katsomossa on tilaa.

Esitys kestää 2 h 45 min ja siinä on väliaika. Lue lisää esityksestä teatterin nettisivuilta.

Katso Ihmiset, paikat ja esineet -trailer:

Kympin opiskelijaetu voimassa ma-to

Haluatko nähdä esimerkiksi Taru sormusten herrasta -fantasiaseikkailun tai upouuden Varissuo-musikaalin? Tarjoamme opiskelijoille liput omiin esityksiimme aina edulliseen opiskelijahintaan, mutta ma-to esityksiin lipun saa samalle päivälle kympillä, jos tilaa katsomossa riittää. Varmista siis paikkasi etukäteen tai poikkea teatteritalon lipputiskille ennen esityksen alkua kokeilemaan onneasi.

Kiinnostaako teatteritalo?

Järjestämme joka kuukausi maanantaisin kierroksia Turun Kaupunginteatterin kulisseissa. Tutustumiskierrokselle voi tulla yksin tai yhdessä, seuraavissa on vielä tilaa:

Ma 22.10. klo 16
Ma 19.11. klo 16
Ma 3.12. klo 16

Lipun hinta 10 €
Kierroksen kesto 1 h

Siirry verkkokauppaan >>